Guest servisman Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 V našem státě je možné všelico takže bych se ani nedivil:aut Citovat
Fusion Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Já sem podle názvu vlákna čekal dotaz: Mám radší zaplatit alimenty nebo si je nechat a udělat si řidičák? Citovat
myryn Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: Fusion Já sem podle názvu vlákna čekal dotaz: Mám radší zaplatit alimenty nebo si je nechat a udělat si řidičák? A vida jak se to zvrtlo. Citovat
aka Odesláno 16. leden 2008 Autor Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: Fusion Já sem podle názvu vlákna čekal dotaz: Mám radší zaplatit alimenty nebo si je nechat a udělat si řidičák? ridicak mam, alimenty nemam komu platit Citovat
Guest servisman Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 ridicak mam, alimenty nemam komu platit to jsme na tom stejně Citovat
aaischa Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 ZÁSADNĚ PROTI, kdo nechce platit nebude platit stejně, kdo chce platí, jestli to něco změní tak se ty lidi podle mě eště víc naštvou a manželky uviděj eště míň než normálně.. stejně si myslim že rozumný lidi se dohodnou, když se nechtěj dohodnout tak výši určí soud, případně nespokojenost muze jedna strana dát návrh na snížení / zvýšení, je to bordel ale tohle je fakt další kvalitka po přednosti chodců před tramvají, nevim co ma vecina expertních skupin a podobnejch v hlavě... to mohla navrhnout jedine nejaka zenska, nemyslim to nejak spatne ale nekdy je to fakt moc Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Hmm jak už tu zaznělo, uvidíme jak bude platit takovej co se živí jako řidič. A taky je pravda to, že kdo chce zaplatí a kdo ne, tak nezaplatí. Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Vcera jsem to slysel v radiu a od srdce jsem se zasmal, s takovou se za chvilku sbalim a vypadnu z me milovane vlasti jen kvuli kretenum ve vlade... Misto aby vymysleli neco poradneho, tak koukaji kterou blbost vymysleli v jinych zemich!! A nakonec me naserou tim, ze pedofilniho prince poslou zpatky do Kataru! :grr:grr Jsem se zas vcera u te TV tak nastval, ze jsem ani usnout nemohl. Citovat
aaischa Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 koukat na zpravy je posledni dobou akorát tak o nervy, důležitý věci, pro blémy přistěhovalců, soc.dávek a podobnejch věcí se řešej až na poslednim místě páč se jedná o takovejhlech hrůzách Citovat
Guest servisman Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Proto místo zpráv sledovat Simsonovi co se děje nahoře nemá pomalu meze,ale neuděláš nic. Citovat
aaischa Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: robozv a co takto im zobrat lave topanky?? co sou v češtině "lave topanky" ? Citovat
Guest servisman Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 třeba to chápe jako levoty Topolánka:D Citovat
jozefsv Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: robozv a co takto im zobrat lave topanky?? co sou v češtině "lave topanky" ? to mi chces povedat ze nerozumies? Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 to jsou leve boty, jako ze jim zustane jen prava bota a levou jim vemou. Citovat
aaischa Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: robozv a co takto im zobrat lave topanky?? co sou v češtině "lave topanky" ? to mi chces povedat ze nerozumies? slovenština mi někdy dost vytíží mozek páč některý slova mi fakt nic neřikaj, nepamatuju dobu kdy se mluvili zprávy slovensky a půlka česky.. nezlob se Citovat
robozv Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: f3Rd@ to jsou leve boty, jako ze jim zustane jen prava bota a levou jim vemou. spravne Citovat
jozefsv Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: aaischa Původně zaslal: robozv a co takto im zobrat lave topanky?? co sou v češtině "lave topanky" ? to mi chces povedat ze nerozumies? slovenština mi někdy dost vytíží mozek páč některý slova mi fakt nic neřikaj, nepamatuju dobu kdy se mluvili zprávy slovensky a půlka česky.. nezlob se ja sa nehnevam kdeze,len mi to prislo cudne Citovat
Miku Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 to jozefsv: by ses divil jaká je pro mladé "slovenčina" problém Jinak v Polsku to už platí nějakou dobu a dost si to tam pochvalujou... Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: sarkomi Proto místo zpráv sledovat Simsonovi Konečně někdo kdo sleduje zprávy tak jako já. :aut:aut Simpsonovi jsou lepší, než se koukat na ty poblblý ksichty z parlamentu a zprávy celkově. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.