Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam kluce bez ovladania a chcem na povodny central napojit daky jednoduchy alarm aby som mohol otvarat ovladacom... kde najdem v aute central, resp. na ktore kabliky napojim otvaraci a zatvaraci kablik z alarmu?

Odesláno

Pokud nemáš BSI tak jednotka centrálu je za odkládací skříňkou. Dostaneš se k ní odděláním tapecu u nohou spolujezdce. Který dráty přesně nevím. Ještě kouknu do schémat co mám. ;)

P.S. když dáš vyhledávání tak jsou tu myslím i fotky. :papa

[upravil dne 16/1/08 Dave_k]

Odesláno

resi se to tu porad dokola asi tak ctyrikrat do mesice, tak jeste jednou

konektor ridici jednotky, jak psal DaveK vedle vetraku pod palubkou za kastlikem u spolujezdce, seda nebo cerna podlouhla krabicka

kontakt č. 5 - drat č. 6290 - odemyká

kontakt č. 7 - drat č. 6291 - zamyká

impulsy jsou proti kostre cili u zakoupeneho dalkoveho ovladani budou ve schematu drat NO1, NO2 (vetsinou zluty a zlutocerny ) , tak ty se spoji a pripoji spolecne na kostru, draty oznacene jako COM1 a COM2 (vetsinou zluty a zlutocerny ) budou podle popisu v navodu zamykaci a odemykaci (zbyvajici draty vetsinou oranzovy a oranzovocerny se nezapojujou, jen se muzou zkratit a zaizolovat )

draty na signalizaci blinkry je nejlepe pripojit hned na konektoru packy pod volantem, draty 233 a 234, pokud je z jednotky dalkoveho ovladani jen jeden drat (vetsinou fialovy ) musi se rozdvojit pres dve usmernovaci diody (napr 1N4001) bile prouzky na diode (zaverny smer ) patri bliz ke konektoru packy

[upravil dne 16/1/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: suno

ved to ze som dal hladat a mi nic nenaslo...to vyhladavanie tu je dake divne :)

a to BSI je co?

BSI je centralni ridici jednotka, umistena pod volantem, kdyz otevres ten deklik u leveho kolene , tam kde jsou pojistky, tak je tam bud takova cerna krabice, do ni vedou ruzne konektory, modry, zluty hnedy a pod, to je BSI a nebo je tam takovy bily derovany plast, ve kterem jsou ruzna relatka, zluta, bila, cerna apod, tak potom se jedna jeste o stary model 406 bez multiplexni site a jednotky BSI

pokud bys mel tu novejsi verzi 406 s BSI tak tam by to pak byly podle schemat nejspis draty 623 - sedy drat a 625 - modry drat, u tehle nevim kterej je odemykaci a kterej zamykaci, auto s BSI jsem jeste nedelal, to by se muselo vyzkouset, pokud by po kratkem spojeni vzdy jednoho z tech dratu proti kostre auto zamklo ci odemklo tak jsou to ty spravny draty, ktery muzes pouzit na pripojeni

[upravil dne 16/1/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: suno

ved to ze som dal hladat a mi nic nenaslo...to vyhladavanie tu je dake divne :)

a to BSI je co?

Zadal jsem do hledani "central" A vylezlo třeba toto: :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...