jarajarda Odesláno 14. leden 2008 Autor Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: aaischa co v tom máš za žárovky? svítěj ti krásně bíle, to mě teda ne ( Něco od Starline. Citovat
franus Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Nemely by byt nahodou dalkove svetla umistene o hodne vys? Citovat
aaischa Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: aaischa co v tom máš za žárovky? svítěj ti krásně bíle, to mě teda ne ( Něco od Starline. H1 ? taky je možný že to sou přídavný mlhovky ale to čert ví, každopádně světla od nich je celkem příjemně dost, ale svítěj mi dosti žlutě Citovat
renm Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 mlhovky by měli svítit víc do žluta - žluté světlo je do mlhy nejlepší, s bílým bys nic neviděl:super No a na dálkové bude určitě nějaký předpis kde můžou být umístěné... Citovat
aaischa Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: renm mlhovky by měli svítit víc do žluta - žluté světlo je do mlhy nejlepší, s bílým bys nic neviděl:super No a na dálkové bude určitě nějaký předpis kde můžou být umístěné... tak to budou mlhovky ale stejně je někdy použiju i normoš za tmy Citovat
vinorak Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 No na mlhovky je určitě předpis kde mají být. ale u dálkových to není tak přísný a můžou být skoro všude.. a k té barevnosti světla: hodně záleží na nastavení bílé při fotografování, takže bych si podle fotek zas tak jistej nebyl ale jardovi Xenony jsou opravdu bílé... Citovat
jarajarda Odesláno 14. leden 2008 Autor Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: vinorak No na mlhovky je určitě předpis kde mají být. ale u dálkových to není tak přísný a můžou být skoro všude.. a k té barevnosti světla: hodně záleží na nastavení bílé při fotografování, takže bych si podle fotek zas tak jistej nebyl ale jardovi Xenony jsou opravdu bílé... No, možná na to předpis je, ale- kdo to bude měřit a řešit co?:D Už vidim policajta s metrem jak mi leze pod autem a zjištuje, jestli to zas_aný dole jsou dálky nebo mlhy:D Každopádně dneska jsem je zkoušel a levou musím nějak přenastavit, svítí dolů, pravá je OK:) Fotku s xenonama budu moct udělat až v pátek nebo v sobotu, teď mi dálky svítí jen s parkovačkama a to je na prd:( Jinak xenony mám ještě lehce namodralé, 6000K, ale kdyby to byly třeba už 4000K, je to opravdu jasně bílé světlo a příště bych šel spíš do těch, ale ani tohle teda není oproti H4 k zahození Hugo už je má na Griffe taky, tuhle za mnou byl a taky mu to šajní Citovat
zoby Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 no taky mě trochu zamrazilo, jak jsem viděl tu vykousanou díru. dálky s potkávačkama? no teda, jestli je brácha elektrikář tak to s tou kovářovou kobylou platí Citovat
jarajarda Odesláno 14. leden 2008 Autor Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: zoby no taky mě trochu zamrazilo, jak jsem viděl tu vykousanou díru. dálky s potkávačkama? no teda, jestli je brácha elektrikář tak to s tou kovářovou kobylou platí No co, vrták no. Po pilníku sem to nefotil. Jak bys to asi udělal, když jsem je potřeboval dát co nejvejš a zapustit co to půjde. Proč myslíš? Dálky se rozsvítěj až když se daj dálkový, ale potřebuju aby mi xenony svítily pořád i s těma spodníma dálkama, nemám BI ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.