buml Odesláno 9. leden 2008 Autor Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: aka ja bych rekla, ze tu nekdo je i ve ctyri.... ale to uz jsou vyjimecne az psychopaticke zablesky:D Citovat
Kurt Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: buml ale to uz jsou vyjimecne az psychopaticke zablesky:D Takhle bys o Radkovi neměl mluvit! Citovat
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: aka kdo vzbudi Kurta ve ctyrirano, dostane ode me do zubu Tím vzbudíme i Tebe bo jak? :D Citovat
buml Odesláno 9. leden 2008 Autor Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: buml ale to uz jsou vyjimecne az psychopaticke zablesky:D Takhle bys o Radkovi neměl mluvit! no vzdyt me se to taky obcas povede a posledne mi psal Pata u2u v pul 5 :o:o Citovat
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: sarkomi něco jsem prošvihl?? ani jsem nezpozoroval asi jsem byl chvilku pryč Tak Tebe se to zřejmě nedotklo.. My tu diskutujem o hodině, kdy se bude uklízet a zatím to vypadá, že bude bordel....:D:D Citovat
Péťa Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: aka kdo vzbudi Kurta ve ctyrirano, dostane ode me do zubu Tý brďo, admin má osobní ochranku. To musí ale být významný admin... Citovat
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: buml ale to uz jsou vyjimecne az psychopaticke zablesky:D Takhle bys o Radkovi neměl mluvit! no vzdyt me se to taky obcas povede a posledne mi psal Pata u2u v pul 5 :o:o Každej občas trpíme nespavostí, nebo jsme na noční.. Citovat
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: aka kdo vzbudi Kurta ve ctyrirano, dostane ode me do zubu Tý brďo, admin má osobní ochranku. To musí ale být významný admin... No a bacha, dneska se u lékařů platí, já jen krz tu situaci se zubama.... Citovat
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Marlin skoda... nove forum neni Ne? No podívej jak se tu teď rychle reaguje a Ty si budeš stěžovat:D:D Citovat
Kurt Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Peta To musí ale být významný admin... Snad jsi o tom nepochyboval. Citovat
Marlin Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 to je fakt, misto pul hodiny cekma jne 29 minut Citovat
Kurt Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Marlin skoda... nove forum neni Tohle se ti nelíbí? A co se ti na něm nelíbí? Citovat
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Marlin to je fakt, misto pul hodiny cekma jne 29 minut Tatar hadr... Citovat
jarajarda Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Marlin skoda... nove forum neni Tohle se ti nelíbí? A co se ti na něm nelíbí? Klííííííd, má roupy tak rejpe:D Citovat
Péťa Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Peta To musí ale být významný admin... Snad jsi o tom nepochyboval. Néééé, ani jediný strojový cyklus Citovat
aka Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 strojovy cyklus???? ja znam hodne cyklu....ale strojovy..... Citovat
agresssor Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Aka: strojovy nee?? jaky znas jiny tedy:D Citovat
Péťa Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: aka strojovy cyklus???? ja znam hodne cyklu....ale strojovy..... Zeptej se doma Citovat
aka Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 znam treba hospodarsky,vyrobni, menstruacni, cyklus konferenci, predstaveni, televizni......a tak Peto, a myslis, ze to bude maminka znat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.