Marcel505 Odesláno 10. leden 2008 Odesláno 10. leden 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: Marcel505 ... Otázkou je zda už nejsou unavený péra. [upravil dne 10/1/2008 Marcel505] U 306ky jsou taky v zadu péra ??? To moje péro je taky někdy unavený . :P Ajaj, já si to asi pletu s tou 306TDkombiBelgie, jak sem před časem dával Pe.Tr... A ty máš jen jedno péro? Nebo je unavený jen jedno? [upravil dne 11/1/2008 Marcel505] Citovat
Capy Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 přitvrzením tlumičů nic nezměníte akorát se to nebude tak houpat.klesne si to stejně musíte autu dopřát nákou viagru v podobě silnějších pér třeba tady Citovat
Davidf Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 No já teda nevím,ale pera na 306:myslim:myslim:myslim Citovat
Capy Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 to sou ty dvě tyče podél nápravnice(ta silná trubka) jinak řečeno torzní tyče. dávají se silnější Citovat
myryn Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 Původně zaslal: Davidf No já teda nevím,ale pera na 306:myslim:myslim:myslim No nám oběma je to naprosto jasný. Proto jsem taky říkal, že moje péro je taky někdy "unavený" . [upravil dne 11.1.2008 myryn] Citovat
Davidf Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 Tak to jo,napsal jsi to jako,že jsou tam pružiny a já žádné nemam:D:D:D Citovat
myryn Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 Původně zaslal: Davidf Tak to jo,napsal jsi to jako,že jsou tam pružiny a já žádné nemam:D:D:D Eh, soráč reagoval jsem na "Marcel505". Kdy se ptal, zda není unavený péro /pochopitelně tam žáný nejsou/ - řekl jsem že "to moje péro je někdy unavený". Ale mám k tobě dotaz : - viděl jsem žes teď poslal krásný katalogový schema. Nemáš, prosím, podobný schema zadního motorku stěrače včetně uchycení na tzv.5tý dveře u 306? Demontoval jsem motorek zadního stěrače - kvůli relátku a při montáži mi zbyla /asi - možná, prostě zbyla mi na ponku a nevím, zda tam měla bejt/ plochá M8mička matka měděná plochá. Již jsem tu na fóru hledal ale bez výsledku. Jinak mi zadní stěrač šlape OK - ale sere mě ta matka. Citovat
Jefe33 Odesláno 11. leden 2008 Autor Odesláno 11. leden 2008 A na kolik tak vyjde silnější torzní tyč? S tímhle tématem jsem začal proto, abych se ujistil, že mě v Peugeotu neojebali a repas udělali dobře, tak jak má být. Možná, že při zatížení s jakým občas jezdím, se to tak chovat má. Citovat
Capy Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 na tom odkazu co jsem dal HV133070 Pružiny silné Peugeot 306 2924.00 Kč Citovat
Davidf Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: Davidf Tak to jo,napsal jsi to jako,že jsou tam pružiny a já žádné nemam:D:D:D Eh, soráč reagoval jsem na "Marcel505". Kdy se ptal, zda není unavený péro /pochopitelně tam žáný nejsou/ - řekl jsem že "to moje péro je někdy unavený". Ale mám k tobě dotaz : - viděl jsem žes teď poslal krásný katalogový schema. Nemáš, prosím, podobný schema zadního motorku stěrače včetně uchycení na tzv.5tý dveře u 306? Demontoval jsem motorek zadního stěrače - kvůli relátku a při montáži mi zbyla /asi - možná, prostě zbyla mi na ponku a nevím, zda tam měla bejt/ plochá M8mička matka měděná plochá. Již jsem tu na fóru hledal ale bez výsledku. Jinak mi zadní stěrač šlape OK - ale sere mě ta matka. Díval jsem se,ale nic takového nemám:( Mám jen na každy tip Peugeota info o moterech (svíčky,kolik se kde čeho lije ....) a pár takových nákresů (brzdy.převodovku,nápravy,relátka ....) nic moc:( Vůbec bych si s tou matkou nelámal hlavu.Vždycky při opravě musí něco zbýt:D:D jestli fungujou tak je to v poho:super Citovat
Guest tombr Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 asi si pořídím ty přídavné pružiny, včera jsem vezl pět lidí plnej kufr a navrch ještě hodně těžkou káru a to škrumplání se mi vůbec nelíbí. Pokud by ty pružiny měli pomoct tak jak píšou tak do nich pujdu. Ještě to skonzultuju s mechanikem a uvidím. Citovat
Davidf Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: tombr asi si pořídím ty přídavné pružiny, včera jsem vezl pět lidí plnej kufr a navrch ještě hodně těžkou káru a to škrumplání se mi vůbec nelíbí. Pokud by ty pružiny měli pomoct tak jak píšou tak do nich pujdu. Ještě to skonzultuju s mechanikem a uvidím. Napiš jak jsi pořídil,taky mě to zajímá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.