Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Původně zaslal: Marcel505

...

Otázkou je zda už nejsou unavený péra. :nevim

[upravil dne 10/1/2008 Marcel505]

U 306ky jsou taky v zadu péra ???

To moje péro je taky někdy unavený . :P :P

Ajaj, já si to asi pletu s tou 306TDkombiBelgie, jak sem před časem dával Pe.Tr... :myslim

A ty máš jen jedno péro? Nebo je unavený jen jedno? :D

[upravil dne 11/1/2008 Marcel505]

Odesláno

přitvrzením tlumičů nic nezměníte akorát se to nebude tak houpat.klesne si to stejně

musíte autu dopřát nákou viagru v podobě silnějších pér

třeba tady

Odesláno
Původně zaslal: Davidf

No já teda nevím,ale pera na 306:myslim:myslim:myslim

No nám oběma je to naprosto jasný.

Proto jsem taky říkal, že moje péro je taky někdy "unavený" . :papa:super

[upravil dne 11.1.2008 myryn]

Odesláno

Tak to jo,napsal jsi to jako,že jsou tam pružiny a já žádné nemam:D:D:D

Eh, soráč reagoval jsem na "Marcel505".

Kdy se ptal, zda není unavený péro /pochopitelně tam žáný nejsou/ - řekl jsem že "to moje péro je někdy unavený".

Ale mám k tobě dotaz :

- viděl jsem žes teď poslal krásný katalogový schema.

Nemáš, prosím, podobný schema zadního motorku stěrače včetně uchycení na tzv.5tý dveře u 306?

Demontoval jsem motorek zadního stěrače - kvůli relátku a při montáži mi zbyla /asi - možná, prostě zbyla mi na ponku a nevím, zda tam měla bejt/ plochá M8mička matka měděná plochá.

Již jsem tu na fóru hledal ale bez výsledku.

Jinak mi zadní stěrač šlape OK - ale sere mě ta matka. :myslim

Odesláno

A na kolik tak vyjde silnější torzní tyč? S tímhle tématem jsem začal proto, abych se ujistil, že mě v Peugeotu neojebali a repas udělali dobře, tak jak má být. Možná, že při zatížení s jakým občas jezdím, se to tak chovat má.

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Tak to jo,napsal jsi to jako,že jsou tam pružiny a já žádné nemam:D:D:D

Eh, soráč reagoval jsem na "Marcel505".

Kdy se ptal, zda není unavený péro /pochopitelně tam žáný nejsou/ - řekl jsem že "to moje péro je někdy unavený".

Ale mám k tobě dotaz :

- viděl jsem žes teď poslal krásný katalogový schema.

Nemáš, prosím, podobný schema zadního motorku stěrače včetně uchycení na tzv.5tý dveře u 306?

Demontoval jsem motorek zadního stěrače - kvůli relátku a při montáži mi zbyla /asi - možná, prostě zbyla mi na ponku a nevím, zda tam měla bejt/ plochá M8mička matka měděná plochá.

Již jsem tu na fóru hledal ale bez výsledku.

Jinak mi zadní stěrač šlape OK - ale sere mě ta matka. :myslim

Díval jsem se,ale nic takového nemám:( Mám jen na každy tip Peugeota info o moterech (svíčky,kolik se kde čeho lije ....) a pár takových nákresů (brzdy.převodovku,nápravy,relátka ....) nic moc:( Vůbec bych si s tou matkou nelámal hlavu.Vždycky při opravě musí něco zbýt:D:D jestli fungujou tak je to v poho:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

asi si pořídím ty přídavné pružiny, včera jsem vezl pět lidí plnej kufr a navrch ještě hodně těžkou káru a to škrumplání se mi vůbec nelíbí. Pokud by ty pružiny měli pomoct tak jak píšou tak do nich pujdu. Ještě to skonzultuju s mechanikem a uvidím.

Odesláno
Původně zaslal: tombr

asi si pořídím ty přídavné pružiny, včera jsem vezl pět lidí plnej kufr a navrch ještě hodně těžkou káru a to škrumplání se mi vůbec nelíbí. Pokud by ty pružiny měli pomoct tak jak píšou tak do nich pujdu. Ještě to skonzultuju s mechanikem a uvidím.

Napiš jak jsi pořídil,taky mě to zajímá.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...