Přejít na obsah

Jefe33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Jefe33's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Jefe33

    Zatížení zadní nápravy

    A na kolik tak vyjde silnější torzní tyč? S tímhle tématem jsem začal proto, abych se ujistil, že mě v Peugeotu neojebali a repas udělali dobře, tak jak má být. Možná, že při zatížení s jakým občas jezdím, se to tak chovat má.
  2. Jefe33

    Zatížení zadní nápravy

    Tak pneu nafoukané mám, zas takový technický antitalent nejsem. Jen mě udivuje, že i po repasu nápravy občas nevidím gumu nahoře, ale až disk.
  3. Jefe33

    Posilovač

    I mě jde posilovač ztuha, narozdíl od otcova Partnera. Ale myslím, že je to starší technologií posilovačů u 306tek. Kamarád mi říkal, že 306 mají nějaký řemen či co, kdežto novější auta mají kapalinový.
  4. Jefe33

    Zatížení zadní nápravy

    Zajímalo by mě nejvíce kolik je takové bezpečné (aby se zbytečně neničila náprava) zatížení zadní nápravy.
  5. Zdravím, asi před dvěma měsíci jsem dělal repas zadní nápravy (cena v Peugeotu asi 14 000), nevím přesně co tam měnili, ale každopádně mi zvedli zadek pomocí nějakého napnutí torzní tyče. Mám i nové zadní tlumiče (Monroe). když mám prázdné auto, tak to zvenku vypadá ok, zadek je dost vysoko, ale jakmile naložím dozadu tak 200 kilo (2 cestující v zadu + 60 kg náklad v kufru) tak se mi zdá, že zadek příliš klesne. Ale problém je v tom, že nevím jak se to má normálně chovat. Nemáte někdo zkušenost? Mám 306 break xr, 1,6, r.v. 1997 [upravil dne 5.1.2008 Jefe33]
  6. Jefe33

    Problém s repro u 306ky

    Balance mám určitě správně, takže to spíš vypadá na ten reprák:( Nevíš v jaké cenové relaci se pohybuje ten přední zlomený kabel? A jakej reprák si mám koupit dozadu? Nepotřebuji kvalitu, jen aby to hrálo aspoň tak jako ten původní.
  7. Zdravím, koupil jsem si Parrot CK 5100 a když ho někde nechám namontovat napadlo mě, že si nechám i opravit levé přední a levé zadní repro. Problém levého předního bude v kabelu, který je tak úžasně už od výroby zlomený u kloubu dveří. Protože když s ním v tom místě zahýbu, chvíli to hraje, ale jakmile to pustím tak nic. To budu muset asi vyměnit, že? Problém levého zadního je v tom, že hraje o dost méně hlasitěji než zadní pravý. Odchází reprák (původní originál) nebo pravý kanál origoš rádia? Díky za reakce.
×
×
  • Vytvořit...