Přejít na obsah

mute

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mute's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. mute

    Prosim o radu sviti zpatecni svetla

    aha uz to chapu proc jsem nevidel cidlo jen konektor,diky moc zitra na to jdu,uzitecnej web,diky. [upravil dne 4.3.08 mute]
  2. mute

    Prosim o radu sviti zpatecni svetla

    ano kdyz konektor odpojim svetla zhasnou ale zadny cidlo tam nevidim je to jen zapojeny do prevodovky je mozny ze cidlo je uvnitr ??? Jinak diky za odpovedi.
  3. Prosim o radu sviti zpatecni svetla pri jizde jeste jsem se na to nekoukl tak jestli nevite co by s tim mohlo bejt na co se zamerit az na to pujdu,dekuji.
  4. mute

    Posilovač

    Takze s tim nejde nic delat,je to u vsech stejny. A ty sitka jak povidal kamos to je blbost tedy,diky.
  5. Zdravim,chtěl bych se zeptat, kamarád mi jednou řekl ze mi jde ztuha posilovač řízení a řekl mi ať si prej necham vyčistit nejaký sítka v posilovači ze to půjde z lehka tak by mě zajímalo co je na tom pravdy díky.
  6. Dekuji. A kdyz bych chtel nižší profil tak to by vadilo nebo je to jedno ? [upravil dne 21.10.07 mute]
  7. Potřeboval bych poradit jake pneumatiky na tyhle kola Rozměr 6,5x15, rozteč 4/108, ET15 nyni mam na aute 185/65 R14? A pujdou mi na moji 306ku s ET15 ??? Diky. [upravil dne 21.10.07 mute]
  8. Ahoj potřeboval bych poradit jestli nemáte nekdo s tim zkušenosti ale nejde o to jak výfuk připevnit ale o to,jak mam udelat to když mam nárazník kde nejni vidět výfuk.
  9. nevite nekdo kde sehnat originaly na 206ku O.Z Racing Volcano - rozmer 7j 4x108 ET 24 R16 za nejakej dobrej peniz,diky za rady.Stejny ma Lavak_Bob na 306ce.
  10. To je pekny napsat dira skrz prapazku ale kdyz tam zadna nejni ! Jinak diky.
  11. http://www.exa.cz/zesilovac-blaupunkt-gta-4-special-p-3315.html
  12. Ano jsem z Pisku a mam 306ku urcite si tady srandu z lidi nedelam ...
  13. mam v tom guláš dneska jsem mel venku tu krabicku jak jsou v ni ty pojistky a chtel jsem to vest tudy kudy vedou kabely u ricovejch dveri,kabel tam vlezl ale u pojistek nevylezl tak nevim jak je to tak zadelany...
  14. Kabel pri zavrene kapote nejni videt vubec jen kdyz jsou otevrene dvere a kabel je stribrnej a mam taky stribrne auto... u motoru jinak zadna zaslepka nejni a vrtat taky nevim,nevim co bych mohl navrtat z druhy strany a ve vyhledavani jsem taky nic nenasel.
×
×
  • Vytvořit...