Vvitty Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Palo nerypej, to je edisonuv lustr a kdyz jsem videl jeho zapojeni v byte co jsem koupil (napr. zvonkovym dratem, pripadne oholenym koncem flexi snury, ktery se strkal rovnou do zasuvky), tak tohle je pohoda Citovat
aka Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 ta kniha me taky ponekud zaujala, ale vyuziti knih u neona v byte znam, cili se nedivim Citovat
myryn Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Původně zaslal: PaloLM nechcem rýpať ale dúfam že luster je zapojený podľa platných noriem:D:D No jistě, na první pohled je jasné, že montáž el. zařízení prováděla osoba způsobilá dle Vyhl. 50/78 Sb § 6 a vyšší ............. Ale to chce klid podobné věci mám doma i já - holt nejsou lidi.... :D Citovat
Vvitty Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Původně zaslal: aka ta kniha me taky ponekud zaujala, ale vyuziti knih u neona v byte znam, cili se nedivim nejaky velice zajimavy, nejlepe politicky tisk na obzvlaste mekkem papiru? ale pak by byla ponekud nevhodne umistena.... Citovat
aka Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: aka ta kniha me taky ponekud zaujala, ale vyuziti knih u neona v byte znam, cili se nedivim nejaky velice zajimavy, nejlepe politicky tisk na obzvlaste mekkem papiru? ale pak by byla ponekud nevhodne umistena.... ale vuuubec ne na tvrdosti papiru nezalezi:) Citovat
myryn Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: aka ta kniha me taky ponekud zaujala, ale vyuziti knih u neona v byte znam, cili se nedivim nejaky velice zajimavy, nejlepe politicky tisk na obzvlaste mekkem papiru? ale pak by byla ponekud nevhodne umistena.... ale vuuubec ne na tvrdosti papiru nezalezi:) Blbej dotaz: a na tvrdosti čeho tedy záleží ???????????? Citovat
Péťa Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Ten Neonův lustr je připojený "čokoládou" a jsem přesvědčený, že normám odpovídá. Dokonce na tom nevidím žádné zvěrstvo. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. leden 2008 Autor Odesláno 6. leden 2008 Tak toto je takový skoro konečny stav kuchyně , odmyslete si tu čast kde je jidelní stůl a židle, tam to bude vypadat jinak. a dveřo co jsou blíž k tomu stolu půjdou pryč , možná i s stěnou směr okno . Povidejte jak ta kuchyn , beru cokoliv . dělam to poprve tak jsem zvedav co mi povite na umistěni. Jinak ikea cena za toto je cca 30 tisic , spotřebiče jsou moje a skřín vedle ledničky už tam je . [upravil dne 6/1/08 Pe.Tr] Citovat
Péťa Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 Ty otevřený spodní skříňky, které jsou za začátku i konci linky se mi zdají být nepraktické. Nebylo by lepší je nahradit výsuvem s drátěným programem (to ale pak počítej s výrazným prodražením kuchyně)? Ty horní jsou OK, tak lze udělat "výstavku". Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. leden 2008 Autor Odesláno 6. leden 2008 Původně zaslal: Peta Ty otevřený spodní skříňky, které jsou za začátku i konci linky se mi zdají být nepraktické. Nebylo by lepší je nahradit výsuvem s drátěným programem (to ale pak počítej s výrazným prodražením kuchyně)? Ty horní jsou OK, tak lze udělat "výstavku". právě že vystavka bude i dole , hlavně jde oto že jsou kulate "rohy" takže bezpečnost předevsím , jinak jsem to odkoukal od Neona:aut ale dik . Drátěný program se ženě nelíbí , jinak už by tam viseli ty z Ikea. Citovat
Péťa Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr právě že vystavka bude i dole , hlavně jde oto že jsou kulate "rohy" takže bezpečnost předevsím , jinak jsem to odkoukal od Neona:aut ale dik . Drátěný program se ženě nelíbí , jinak už by tam viseli ty z Ikea. Pokud tam bude výstavka, tak potom to je OK. Ale drátěným programem jsem nemyslel ty tyče na stěně, na které se věší různé pomůcky, ale normální vysoké úzké šuple, které má v sobě ukryté různé drátěné koše. Taky se dělají takové výsuvy s držáky na utěrky, připadá mi to celkem praktické, nevisí Ti pak nikde "hadry". Ještě mě napadá - máš vymyšlené místo na odpadkový koš? Citovat
buml Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 hele mas dobre spocitany to napojeni vody, me se zda, ze je moc daleko od stoupacek:myslim ale jinak se mi to moc libi:super Citovat
Vvitty Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 ohledne tech skrinek nahore, bude nejaka prosklena? jinak to bude takovy jednolity prostor, nevim, ale z toho mam vzdy takovy divny dojem... co se mi osvedcilo uz u kuchyne rodicu je ty skrinky oproti sobe vyskove rozhodit a do mezer dole dat policky, a nahore to ohranicit "prknem", pripadne nektere skrinky hodit i vyssi. ten prazdny prostor co tam vznikne zajimave rozbije plochu... ale to je asi na kazdeho vkusu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.