Jarina Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 ZDravim vsechny lidicky tady...,vlastnim skoda actavia rok 2000 1.9 tdi,a mam problem s budiky, nekdy prestanou fungovat,jak budik ne rychlost a tak vsechny...,nejdy zacnou fungovat ale treba jen na chvili a potom zase nejakej cas nejdou...,nebo naopak,predem dekuji za jakoukoliv pomoc,a omlouvam se ze jde o skodu...jelikoz je tady forum pro peugeot.... Citovat
Hafity Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Tady asi nenajdeš moc lidí, kteří mají zkušenosti s vozy tohoto koncernu.... Citovat
Marcel505 Odesláno 1. leden 2008 Odesláno 1. leden 2008 Jarina: Vidím to na povytažený konektor a nebo překousaný kablík kostry. A co vše přesně přestane fungovat? Citovat
voštík Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 tohle znám, je to pakárna opravovat, ale posledně to byl poloshnilý konektor připojení celé te palubky k elektrice. Je to prej docela častá závada na Koktávce. Šcháde, že jsem to neviděl na vl. oči - říkal mi to servisák, který nám to auto dělal. Citovat
Kekros Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 mně řekli, že tam mam studenej spoj zezadu na budíkách , tak to nějak propojili a chvíli to zase šlo , ale ted už to nejde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.