Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak když vytekl teď tak mi řekněte nějakej důvod co by zajistilo že by hned zas nevytekl ?Nevím co na tom hledáte ale na vlastní oči jsem vyděl jak přes půl motoru teče olej a nevyteklo ho zrovna málo ..

Odesláno

Takže za 15 Johne Sinclaire?:roker Ale jinak na tý fotce vypadá hezky....

[upravil dne 31/12/2007 Hafity]

Odesláno

Je mi líto ho prodávat za tak málo když je v něm utopeno tolik peněz ale dát další kupu peněz za opravdu kór u toho našeho mechanika :grr Kdyby jste to někdo dokázal opravit levnějc tak bych to nechal opravit . Ale jinak už to radši vydržím měsíc bez auta a pak půjdu do něčeho spolehlivějšího .

Odesláno
Původně zaslal: terarus

Tak když vytekl teď tak mi řekněte nějakej důvod co by zajistilo že by hned zas nevytekl ?Nevím co na tom hledáte ale na vlastní oči jsem vyděl jak přes půl motoru teče olej a nevyteklo ho zrovna málo ..

No hledáme na tom právě to odkud a proč to tak teče. Obávám se, že bez fota se dál nedostaneme.

Odesláno

Mno já bych vám to mohl popsat je to při pohledu zepředu na levé straně úplně dole já kdyžtak skočím ven a vyfotím ale jen mobilem a kvalita bude nic moc :-(

Odesláno

Každopádně za 17 tisíc ti ten motor moc nevylepšil. Kdo ví jestli na něm něco udělal.

A když jsem pročítal, co vše jsi tam dával nového, nevidím důvod, aby to v zimě nestartovalo...

Třeba ti někdo povolil vypouštěcí nebo tu druhou (výše položenou) zátku oleje...

A koukal jsi při tom blikání na teploměr???

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: subin

Máš na mysli to na odvětráni kliky?

už jsem doplnil odkaz

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

já taky a nejen u sebe

Obyčejně jsem tam tu drátěnku zpátky nedával a byl pokoj....

Odesláno

když už tak než cokoliv opravovat kdyby to mělo stát takový peníze tak "novej" motor a známýho páč technik si za "výměnu" řekne celkem maso... stejně bych s tou stopkou i kdyby mi problikla zastavil, sebou vozim lahvičku oleje a vodu tak kdyby cokoliv tak aspoň bych zkontroloval kolik toho tam je nebo cokoliv jinyho ale tohle... :( kazdopadne drzim palce at se rozhodneš dobře a nějak to dopadne

Odesláno
Původně zaslal: terarus

Tak fotky

k tý fotce, takhle to mam po olejovaný taky, když se vrátim z cesty tak je to mokrý a pod autem sou do rána 2kapky oleje ale budiš, neřešim to, sákne mi to kolem těsní pod hlavou co sem koukal

Odesláno

Bud gufero na klice nebo mozna jen nedotazeny filtr tezko rict neni z toho nic videt anebo tesneni pod hlavou a steka to dolu ale to by zase po naliti netekl ale az pri nastartovani.I kdyz to by asi vzdycky po nastartovani z toho co jsem napsal.:myslim

[upravil dne 31.12.07 bubakkaja]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...