Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ondris: S olejem ti neporadim, páč to nevim. Já už určitě jezdim na sucho:D:D:D

M.a.R.i.: Tohle mi moc jao origoš nepšijde. Ale poznáš to jednoduše, pokud vim, tak 405 něla odemykání snad jen na infra. Až se dostanu k Míčku tak ti sem hodim fotku infrapřijímače co je na stropě:super

Guest servisman
Odesláno

není to dálkově ovládaný imobilizer drobet podle překladu??:myslim:myslim:myslim

Odesláno

ono je to celý takovej paskvil, protože mám k autu 2originál klíčky a na jednom je zabudovaný dálkový ovládání peugeot + jsem k tomu dostal 2další ovladače neorigo,tak nejspíš originál dálka odešla, namontovala se tam druhovýroba a originální klíček s dálkovým ovládáním se přeprogramoval na tu druhovýrobu :myslim

• O 8 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: suno

ako vymontujem skrinku pred spolujazdcom aby som sa dostal k centralu? (peug 406 coupe)

staci sundat tapecirunk zespoda te skrinky, celou odkladaci skrinku se ti dolu dat nejspis nepodari, pac v nedostupnem miste tam jsou tri sroubky, a k tem se da dostat jen pri sundani cele palubky

Odesláno
Původně zaslal: suno

tak som to dnes pozrel, spravil som to, ale mal som tam riadiacu jednotku s dvomi konektormi nie s jednym ako ste tu pisali

To bude tám, že jsem se tu bavili o jednotce centrálu ve 405ce a tam je štekr jeden;)
  • O 7 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: Mef

Tak včera jsem se konečně dostal k tomu, abych jednotu našel (hledaj jsem ji kvůli tomu, abych si udělal zamykání a odemykání dveří na tlačítko zevnitř). Jednotka je přišroubovaná na sloupku volantu, v čemž měl pravdu Oddie a já mu za tuto radu děkuji. Též děkuji sarkomimu za obrázek jak přibliže vypadá, páč jinak bych tam asi lovil všechno možné, jen ne to co jsem hledal :D Na závěr přikládám foto jak ten bazmek vypadá a kde jej přesně hledat, aby další kdo po ní bude pátrat to měl jedonuší:super

[upravil dne 11.1.08 Mefisto86]

A jak si napojil \"zamykání a odemykání dveří na tlačítko zevnit\" na tu jednotku ?

Odesláno

budvar: Jednoduchý, k původním drátům je paralelně napojený jedno tlačítko, který vysílá impuls na zamčení a druhý tlačítko, kterým se to odemyká. Funguje to úplně stejně, jako kontakty v motorku centrálu u LP dveří. Bohužel už si nepamatuju na který dva dráty je to připojený. Já na to přišel tak, že jsem si vzal kousek drátu a zkoušel který ma se to zamkne a kterýma odemkne. Byla to moje oblíbená metoda pokus vs. omyl:D

Washut: Měl jsem to proto, že mi ten zatracenej čudlík ve dveřích věčně zůstával v ruce:aut

Odesláno

Já právě mám ten samej problím čudlíky v prdeli, aktuálně de otevřít auto jen od spolujezdce a tajný tlačítko, nebo nějakej jednoduchej dálkovej centrál by mě ulehčil život... Škoda, že nevíš na který drátky to bylo... P.S. nemáš tip na levnej dálkáč kterej bych napojil tímhle způsobem \"místo tvýho tlačítka\" ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...