M.a.R.i Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 Aha, to mě nenapadlo a je tam Holland a rv 98,tak to asi originál nebude Citovat
Maverick Odesláno 12. leden 2008 Autor Odesláno 12. leden 2008 Ondris: S olejem ti neporadim, páč to nevim. Já už určitě jezdim na sucho:D:D:D M.a.R.i.: Tohle mi moc jao origoš nepšijde. Ale poznáš to jednoduše, pokud vim, tak 405 něla odemykání snad jen na infra. Až se dostanu k Míčku tak ti sem hodim fotku infrapřijímače co je na stropě Citovat
Dundee Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 Mef: Neobtěžuj se, mám to k autu kousek;) M.a.R.i: To označený Ondris: Buď přes náhon tachometru nebo z boku kontolním šroubem;) Citovat
Guest servisman Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 není to dálkově ovládaný imobilizer drobet podle překladu??:myslim:myslim Citovat
M.a.R.i Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 ono je to celý takovej paskvil, protože mám k autu 2originál klíčky a na jednom je zabudovaný dálkový ovládání peugeot + jsem k tomu dostal 2další ovladače neorigo,tak nejspíš originál dálka odešla, namontovala se tam druhovýroba a originální klíček s dálkovým ovládáním se přeprogramoval na tu druhovýrobu Citovat
suno Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 ako vymontujem skrinku pred spolujazdcom aby som sa dostal k centralu? (peug 406 coupe) Citovat
Ferry Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: suno ako vymontujem skrinku pred spolujazdcom aby som sa dostal k centralu? (peug 406 coupe) staci sundat tapecirunk zespoda te skrinky, celou odkladaci skrinku se ti dolu dat nejspis nepodari, pac v nedostupnem miste tam jsou tri sroubky, a k tem se da dostat jen pri sundani cele palubky Citovat
suno Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 mal som dole spodny tapec ale dako som sa nedostal k centralu .. pozrem to dnes este raz Citovat
suno Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 tak som to dnes pozrel, spravil som to, ale mal som tam riadiacu jednotku s dvomi konektormi nie s jednym ako ste tu pisali Citovat
Maverick Odesláno 27. září 2008 Autor Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: suno tak som to dnes pozrel, spravil som to, ale mal som tam riadiacu jednotku s dvomi konektormi nie s jednym ako ste tu pisali To bude tám, že jsem se tu bavili o jednotce centrálu ve 405ce a tam je štekr jeden;) Citovat
suno Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 mefisto: pozri si hned prvu odpoved v tejto teme, je tam obrazok (je na nom jeden stekr) a je tam napisane ze je to obr zo 406 Citovat
budvar Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Mef Tak včera jsem se konečně dostal k tomu, abych jednotu našel (hledaj jsem ji kvůli tomu, abych si udělal zamykání a odemykání dveří na tlačítko zevnitř). Jednotka je přišroubovaná na sloupku volantu, v čemž měl pravdu Oddie a já mu za tuto radu děkuji. Též děkuji sarkomimu za obrázek jak přibliže vypadá, páč jinak bych tam asi lovil všechno možné, jen ne to co jsem hledal Na závěr přikládám foto jak ten bazmek vypadá a kde jej přesně hledat, aby další kdo po ní bude pátrat to měl jedonuší [upravil dne 11.1.08 Mefisto86] A jak si napojil \"zamykání a odemykání dveří na tlačítko zevnit\" na tu jednotku ? Citovat
Washut Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 mef: mě by zajímalo na co si děláš lačítko zamymání a odemykání ze vnitř,však ze vnitř stačí zamáčknout čudl a je zamčeno né? Citovat
Maverick Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 budvar: Jednoduchý, k původním drátům je paralelně napojený jedno tlačítko, který vysílá impuls na zamčení a druhý tlačítko, kterým se to odemyká. Funguje to úplně stejně, jako kontakty v motorku centrálu u LP dveří. Bohužel už si nepamatuju na který dva dráty je to připojený. Já na to přišel tak, že jsem si vzal kousek drátu a zkoušel který ma se to zamkne a kterýma odemkne. Byla to moje oblíbená metoda pokus vs. omyl:D Washut: Měl jsem to proto, že mi ten zatracenej čudlík ve dveřích věčně zůstával v ruce:aut Citovat
budvar Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Já právě mám ten samej problím čudlíky v prdeli, aktuálně de otevřít auto jen od spolujezdce a tajný tlačítko, nebo nějakej jednoduchej dálkovej centrál by mě ulehčil život... Škoda, že nevíš na který drátky to bylo... P.S. nemáš tip na levnej dálkáč kterej bych napojil tímhle způsobem \"místo tvýho tlačítka\" ? Citovat
Maverick Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Zkusim se ti podívat na kterejch je to drátech. Ale nejsem si jistej, jestli ti to pomůže, protože máš starej model. Nevim jestli ty jednotky byly stejný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.