Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Akorát tenhle motor se nestaví na rysky, ale na díry. Jedna díra ve vačkové ozubené řemenici, druhá díra v ozubené řemenici čerpadla, třetí díra v bloku za startérem do setrváku. Určitě tu najdeš detailnější popis.

Odesláno

tak mam venku cerpadlo a v servisu ho rozebrali a rikaly ze mi tak asi zmrzlo trosku vody ale nechapu jak se tam mohla dostat to je ale ted jedno rozervalo mi to hlavu v čerpadle a praskla mi tam nejaka osička takže oprava vyjde na 5000kč ale jsem rad že to neni potkanej motor.je to dědeček a ten ma právo občas onemocnit:mad:

Odesláno
Původně zaslal: klaudi

tak mam venku cerpadlo a v servisu ho rozebrali a rikaly ze mi tak asi zmrzlo trosku vody ale nechapu jak se tam mohla dostat to je ale ted jedno rozervalo mi to hlavu v čerpadle a praskla mi tam nejaka osička takže oprava vyjde na 5000kč ale jsem rad že to neni potkanej motor.je to dědeček a ten ma právo občas onemocnit:mad:

Voda se opravdu v palivovém systému občas objeví.205ky mají kontrolku.nevím jak 405:myslim
Odesláno

jo to ja používám castrol TDA a nebo STP čistič stříků a palivového systému ten castrol je proti zamrzání nafty jo a 405tá má natahaný dráty na tu kontrolku ale nemá na to čidlo neměl to ani otec na 405 1,9srdt r.v.1993

Odesláno
Původně zaslal: klaudi

jo to ja používám castrol TDA a nebo STP čistič stříků a palivového systému ten castrol je proti zamrzání nafty jo a 405tá má natahaný dráty na tu kontrolku ale nemá na to čidlo neměl to ani otec na 405 1,9srdt r.v.1993

Tak jsi musel někde něco špatnýho natankovat. Jinak si to nedovedu vysvětlit.

Odesláno

ja mam r.v.1993 srdt, a kontrolku na vodu v palive maaaam....:)) proste plna vybava, okrem elektriky na sedadlach a koze... inac super auto, teraz ako som vymenil silembloky na stabilizatore, drzi to o 100% lepsie...

Odesláno

tak už jezdim akorát mi začaly mlátit ventily pri otáčkách cca2500.mám hotový čerpadlo,střiky,olej,filtry nevím ale jede to nějak divně asi pojedu nikam kde mi to doštelujou na motoru zatím ahoj :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...