klaudi Odesláno 31. prosinec 2007 Autor Odesláno 31. prosinec 2007 jo a ty rysky by meli na sebe sedět že Citovat
klaudi Odesláno 31. prosinec 2007 Autor Odesláno 31. prosinec 2007 tak ja se na to kouknu az budu vedět co s tim tak pisnu každopadně se auto pos...o až když jsem do něj nalil adetivum od sheronu Citovat
subin Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 To bude jen shoda náhod,číhni se na to,trošku se obávám "ozvala se rána" Citovat
klaudi Odesláno 31. prosinec 2007 Autor Odesláno 31. prosinec 2007 jo musim napřed sehnat někoho kdo mě odveze mám ted auto 7km od domava Citovat
klaudi Odesláno 31. prosinec 2007 Autor Odesláno 31. prosinec 2007 domova mám zmrzlí prsty tak píšu nesmysli:D Citovat
subin Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: klaudi domova mám zmrzlí prsty tak píšu nesmysli:D Pro zmněnu a opravu příspěvku můžeš použít edit;) Citovat
Hafity Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Akorát tenhle motor se nestaví na rysky, ale na díry. Jedna díra ve vačkové ozubené řemenici, druhá díra v ozubené řemenici čerpadla, třetí díra v bloku za startérem do setrváku. Určitě tu najdeš detailnější popis. Citovat
klaudi Odesláno 3. leden 2008 Autor Odesláno 3. leden 2008 tak mam venku cerpadlo a v servisu ho rozebrali a rikaly ze mi tak asi zmrzlo trosku vody ale nechapu jak se tam mohla dostat to je ale ted jedno rozervalo mi to hlavu v čerpadle a praskla mi tam nejaka osička takže oprava vyjde na 5000kč ale jsem rad že to neni potkanej motor.je to dědeček a ten ma právo občas onemocnit:mad: Citovat
subin Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Původně zaslal: klaudi tak mam venku cerpadlo a v servisu ho rozebrali a rikaly ze mi tak asi zmrzlo trosku vody ale nechapu jak se tam mohla dostat to je ale ted jedno rozervalo mi to hlavu v čerpadle a praskla mi tam nejaka osička takže oprava vyjde na 5000kč ale jsem rad že to neni potkanej motor.je to dědeček a ten ma právo občas onemocnit:mad: Voda se opravdu v palivovém systému občas objeví.205ky mají kontrolku.nevím jak 405:myslim Citovat
Hafity Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Stačí dvakrát ročně aplikovat aditivum. Před zimou a po zimě. Citovat
klaudi Odesláno 3. leden 2008 Autor Odesláno 3. leden 2008 jo to ja používám castrol TDA a nebo STP čistič stříků a palivového systému ten castrol je proti zamrzání nafty jo a 405tá má natahaný dráty na tu kontrolku ale nemá na to čidlo neměl to ani otec na 405 1,9srdt r.v.1993 Citovat
klaudi Odesláno 3. leden 2008 Autor Odesláno 3. leden 2008 nevím jak si sem dát obrázek svýho miláčka a jak nastavit podpis pomůžete mi pleas:mad: Citovat
Hafity Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Původně zaslal: klaudi jo to ja používám castrol TDA a nebo STP čistič stříků a palivového systému ten castrol je proti zamrzání nafty jo a 405tá má natahaný dráty na tu kontrolku ale nemá na to čidlo neměl to ani otec na 405 1,9srdt r.v.1993 Tak jsi musel někde něco špatnýho natankovat. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Citovat
ondris Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 ja mam r.v.1993 srdt, a kontrolku na vodu v palive maaaam....) proste plna vybava, okrem elektriky na sedadlach a koze... inac super auto, teraz ako som vymenil silembloky na stabilizatore, drzi to o 100% lepsie... Citovat
klaudi Odesláno 4. leden 2008 Autor Odesláno 4. leden 2008 no jo no to asi zaleží na výbavě jinak 405 jsou super vozy jinak poslední naftu jsem bral u omw Citovat
klaudi Odesláno 8. leden 2008 Autor Odesláno 8. leden 2008 tak už jezdim akorát mi začaly mlátit ventily pri otáčkách cca2500.mám hotový čerpadlo,střiky,olej,filtry nevím ale jede to nějak divně asi pojedu nikam kde mi to doštelujou na motoru zatím ahoj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.