Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: subin

Jo to je přesně ono:DDobrý

Jinak s tim výkonem ses ani moc nesek´:super

Mimochodem tam maj taky peknou 306ku GTi-6 s turbínkou ;) -->219 PS :super

a kolik teda má?Taky si na to narazil náhodou nebo si to přímo hledal?
Odesláno

a kolik teda má?Taky si na to narazil náhodou nebo si to přímo hledal?

No, teď jsem si to našel...ta 406ka má 265 koní... :super

Jinak tam maj celou modelovou řadu Peugeotů s turbama od 106, 205, 206 až po tu již zmiňovanou 306ku a 406ku...

[upravil dne 29/12/07 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

tady taky jedna turbinka..:aut

Tak jsem si dle jejich ceníku spočítal cenu dílů, kdybych chtěl svý GTičko přestavět na GTi-6 Turbo a při kurzu 1 Eura za 27,- Kč by mě kompletní přestavbová sada stála: 73.000,- Kč :super:mrkhttp://www.dp-engineering.nl/EN/projects/306_gti_turbo.php

Odesláno

Původně zaslal: Béďa

tady taky jedna turbinka..:aut

Tak jsem si dle jejich ceníku spočítal cenu dílů, kdybych chtěl svý GTičko přestavět na GTi-6 Turbo a při kurzu 1 Eura za 27,- Kč by mě kompletní přestavbová sada stála: 73.000,- Kč :super:mrkhttp://www.dp-engineering.nl/EN/projects/306_gti_turbo.php

Nechci ti kazit nadšení,ale nepočítal jsi úpravu elektroniky a řídící jednotky,takže jsi v tom +-40000-100000kč:mrk
Odesláno

Nechci ti kazit nadšení,ale nepočítal jsi úpravu elektroniky a řídící jednotky,takže jsi v tom +-40000-100000kč:mrk

Však já počítal pouze mechanický věci - díly tý firmy, co do toho vyrábí... :papa

Odesláno

Jo jasně,ale ta je ti na nic bez elektroniky,jinak ta cena je opravdu zajímavá

Jo, zajímavá je, ale pro mě tohle stejně není. Takovejch peněz bych rozhodně nechtěl vyhodit pro tak nedůležitou věc, jako je turbo... ;)

Odesláno

Jo to jo,ale čert ví jednou třeba budou:D

Když budu mít jednou tolik peněz, že nebudu vědět, do čeho je dát, tak si to pořídim... :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Pata

tak zrovna do 306tky bych turbo nedaval :myslim ... bez vetsi zmeny podvozku a brzd to musi byt dobra vrazda :roker

No, furt by to byla menší vražda v GTičku než v 1.1 8V :D

Odesláno

tak zrovna do 306tky bych turbo nedaval :myslim ... bez vetsi zmeny podvozku a brzd to musi byt dobra vrazda :roker

No ona ta 1.1 s turbem nepojede tolik, co to Gticko s turbem... teda pokud tam nekdo nenaprasi 2 turba a 2 kompresory...

Ja jen, ze pocitate, co by stala mechanika, elektronika, ale ze by nekdo myslel na brzdy, jiny podvozek, gumy atd ... :myslim

Odesláno

No ona ta 1.1 s turbem nepojede tolik, co to Gticko s turbem... teda pokud tam nekdo nenaprasi 2 turba a 2 kompresory...

Ja jen, ze pocitate, co by stala mechanika, elektronika, ale ze by nekdo myslel na brzdy, jiny podvozek, gumy atd ... :myslim

Podvozek mam v záloze ještě z XSička...speciál od Eibachu (made in Germany) :aut Ostatní bych nechal v základu. :D:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...