Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

užíváte si zimní jízdu ? :)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

jo ja si vcera zablbl s 207mou a premyslim ze dnes vytahnu na chvilku bawo....

Tak to už je vyléčénej a vcajku?Nedávno přece měl žíly venku

Odesláno

jojo, zejmena minulou zimu jsem si ten snih opravdu uzival, vsechny tri vanice co ten rok byly jsem vychytal v aute nebo v letadle :( nadherna zabava, krouzit kolem prahy trictvrte hodiny a netusit jestli neskoncim v ostrave, brne, vidni, nebo bez paliva na louce :))

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

jojo, zejmena minulou zimu jsem si ten snih opravdu uzival, vsechny tri vanice co ten rok byly jsem vychytal v aute nebo v letadle :( nadherna zabava, krouzit kolem prahy trictvrte hodiny a netusit jestli neskoncim v ostrave, brne, vidni, nebo bez paliva na louce :))

Kdybys skoncil v Ostrave, tak se ozvi, zazijes nezapomenutelny vecer :mrk:D

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

porad ma :D:D pul hodky na sestaveni a nahozeni motoru a muzu trandit :aut

Hm,hm tak to jo,já myslel že byl víc nemocnej

tak nakonec jsem ho vytahnul... a celkme si i uzil :)

ale vwetsi zabava byla s Jimnym na poli :D:D

Odesláno

jo, jízda na sněhu, to je prostě požitek. Pokud tedy nezažiju šoky, jako v pátek. V Nivě mi nedal přednost protijedoucí nákladní vůz, který objížděl zaparkované vozidlo (ještě, že mám ABS) a o pár kilometrů dál jsem poprvé na vlastní oči a ve volné "přírodě" viděl divočáka. Naštěstí běžel asi třicet metrů před mým autem a já jel tak 40 km/h. Kdybychom se potkali, to by bylo škody. Ale možná by byly i kančí řízky na silvestra.

Jinak jízda po sněhu je opravdu zážitek. Když mám možnost, tak si jedu někam "zařádit". Už jsem se domlouval i se švagrem, který má mazdu 323 4WD, že ji pojedeme pořádně projet. Jen toho sněhu, kdyby bylo více.

Odesláno

Tak sem si dneska taky užil toho sněženíčka.Ručka a spojka to je věc,krásně se mi povedlo na místě otočit o 180° a následně zaparkovat na místo mezi druhé dva vozy,v zápětí sem byl odměněn svou chotí"Ty mi to snad děláš schválně"svíraje v ruce stropní madlojednou rukou a druhou zapřena o palubku,samozřejmě byla přivázaná:super

Odesláno

toz, dnes zabava byla tady s tim :D :D

jimny.jpg

jimny2.jpg

jimny3.jpg

jimny4.jpg

jimny5.jpg

jimny6.jpg

Marline: to je prdlajs... kamoš má krátký Pajero na 18" drapákách a péra a tlumiče z cherokee. Světlá výška 60 cm.. To se aspoň jezdí polem nepolem lesem kamenolomem... To bys koukal...:super

Odesláno

hele, pro me to byla prvni zkusenost s off roadem :D

No tak to byl takovéj čajíček tohle...:D:P

Bohužel foto jsem včera smazal při dělání pořádku ve složce Foto.

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

hele, pro me to byla prvni zkusenost s off roadem :D

No tak to byl takovéj čajíček tohle...:D:P

Bohužel foto jsem včera smazal při dělání pořádku ve složce Foto.

to byl, tesim se, az si poridim Samurai :D:D Ale astary 3dv. Patrol s off road upravou by nebyl vubec na skodu

Odesláno

Marlin: tak nějak jen pro představu jak vypadá správnéj off road a jak se s ním jezdí..

post-0-14109597536877_thumb.jpg

Odesláno

Marline koukni na www.offroadvysocina.com tam máš aba kůk fotek a čtení... Jo a po tom kamošovi co má to Pajero 2.5 TD tak já mám svojí 309-ku...:o Jo a to co vidíš na tý fotce tak tomu se říká křížení náprav..:super

[upravil dne 1/1/08 KoudaK]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...