Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

308 vlastnosti, zkušenosti, chvála, kritika ...

Recommended Posts

Odesláno

Funguje mi to normálně,xenony nemám,jen automatické rozsvicení,ale to nemá na to vliv,ty denní světla fungujou bez zapnutí světel.

Odesláno

No já když nastartuji tak se rožnou obě. Ale v letáku bylo, že tam mají být denní světla, tak sám nevím, co si pod tím pojmem mám myslet. Ale zase proč by tam byly ty 21W žárovky že. Musím se na to o víkendu mrknout jak to je.

Odesláno

Teď mě napadlo jestli to někdo neaktivoval ty H7 stejně jak to je např. u 307 a proto svítí obě. To by to vysvětlovalo.

TO Olda: Tobě svítí jen ty 21W žárovky?

Odesláno

olda tak si to zhrnme zašktrol si v menu tie fajky čo su na fotke a pačku svetiel si nastavil na 0 a ak naštartuješ motor ti zasvieti ťa spomínana žiarokova, parkovačky a denne svetlo?

Odesláno

olda tajk to je bomba to vela aut nemá v tej triede to má niekto? stále svietim aj cez den a zbytočne sa ničí xenon . ináč spokojný s autom? kolko máš km?

Odesláno

Ty denní světla jsou fakt paráda,používám je,i když svítit nemusím.Jinak mám najeto zatím jen 5000,ale zatím spokojenost,motor už se začíná pomalu rozjíždět,průměrná spotřeba je 6 litrů a to dostává docela zabrat,ať to není lemra líná.Překvapilo mě,jak dobře hraje muzika,to jsem od origo hudby nečekal,ale stejně bude přestavba:D.

Odesláno
Původně zaslal: olda

Tak drobná oprava,byl jsem trochu blíž prozkoumat lampy a vepředu je dvoubláknovka 21/5W,ne jen 21W.

Jo, to bych tam měl mít taky, alespoň podle příručky. Je to nějaký divný. Jestli to nebude tím, že ty to auto máš ze Švajcu a já z Česka :myslim

Odesláno

vidim ze sa tu rozprudila zaujimava debata na temu denne svetla ;) ja som zatial neprisiel na to ako sa aktivuju musim zajst do servisu inak znamemu pri rezime dennych svetiel budiky ani osvetlenie klimy nesvietia

[upravil dne 16/10/08 Mirec-308]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...