Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Chlapy a dbejte aby to byly čočky,parabola nikdy neudělá stejný tok světla......a vím o čem mluvím......

S tím by neměl být problém. :)

post-0-14109597451101_thumb.jpg

Odesláno

Fakir: Vidis to, ode me bys je mel levneji :-) Sady u me jsou stejne jako u Davida, objednavame je spolecne :) Nicmene tipnu ti, ze spokojen budes, objednavku u nej uz nerus :) Mel by je mit koncem tydne, zdrzelo se to na celnici :)

Odesláno

Fx: vidíš, na tebe, coby místního distributora xenonových světel, jsem nějak pozapomněl. :) Nicméně rušit to nebudu - za trojku i s poštou mi to přijde v pohodě. :) Hlavně, aby byly v případě potřeby k dispozici náhradní výbojky. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: Fakir

Dík. :) Tak už jsem objednal výbojky. H7 přestavba 5000 K: http://www.e-xenony.cz/index.php?p=productsMore&iProduct=4&sName=Hid-Xenon-H7- :)

To jsi udělal dobře s těma 5000k to je ten zlatý střed,uvidíš že budeš spokojen..........:papa:papa

Jojo. :) Chtěl jsem bílý, ne modrý, takže buď 4300, nebo 5000K. 4300 nebylo, tak byla volba jasná. :)

Odesláno

Fakir: Výbojky budou, objednávali jsme 5 náhradních párů H7 5000K a další objednávku sypeme rovnou teď, takže by neměl být problém...

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Fakir: Výbojky budou, objednávali jsme 5 náhradních párů H7 5000K a další objednávku sypeme rovnou teď, takže by neměl být problém...

Pohoda. :) To já jen tak pro jistotu, kdyby v budoucnu vznikla potřeba. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...