Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, máte někdo zkušenosti s některýma firmama na zážitky? Mám namysli něco ve smyslu uzijsito, nebo allegria. Tak nějak jsem se pro to nadchl a ženu čeká poukázka, ale jsem zvědavej jestli to už někdo někdy zkusil a co na to říká....

Odesláno

No nevím, jeden můj známej si před "x" lety koupil pro sebe a manželku za dost peněz tzv: "Výlet do neznáma".

Vstávali brzy ráno aby byli v Olc včas.

Autobus cestovky je pak dovezl skoro zpět - do rekreačního střediska, které je vzdálené cca 10 km od místa jejich bydliště.

Kdyby tam jeli taxíkem tak je to i z obědem vyšlo levněji.

Ještě dlouho se ho přátelé ptali, kdy zase vyrazí na vejlet "Do neznáma". :D :D

Odesláno

Mám s nima jen lehkou zkušenost a to že k nám na motokáry(já tam pracuji) chodí lidi s poukazi od ag. den jak sen.

a v poho.

Ale toho kdo to kupuje to vyjde o kilo dráž než kdyby si normálně přišel zajezdit.

jinak takovými dárky je pěkné vyjádřit to že si někdo na někoho vzpomněl a chce za něj utratit pár stovek či tísíc.

na těchto agenturách shleávám jednu dobrou věc, člověk se nemusí téměř o nic starat

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

Objednání, doručení a placení OK. Kvalita služby ještě nevím, ale tu neposkytují agentury, ty pouze zprostředkovávají.

Jo, ty první už mám taky odzkoušený...super.:)

Odesláno

Jo ředitel firmy užijsito bude za naším domem stavět.. takže mi jen bude čumět do dvora a do zadních oken a jezdit autem pod oknama od pokoja a od ložnice..:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:(:(:(:(:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr

Odesláno

Hadra - pokud mi chceš podobnou poukázku taky koupit, pak slibuju, že o kvalitě "firmy na zážitky" budu referovat pravdivě a bez přiklášlování.

(Uvažuj - přece mladý nemůžeš pořídit něco nevyzkoušenýho - co kdyby, PROBOHA, přežila???)

[upravil dne 18/12/2007 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Jo ředitel firmy užijsito bude za naším domem stavět.. takže mi jen bude čumět do dvora a do zadních oken a jezdit autem pod oknama od pokoja a od ložnice..:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:(:(:(:(:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr

No skvělý - prohodíš pár přáteských "frází" a ejhle - vona "velkí šleva" jak říkaj rákosníci - a máš levnou dovču...............nebo jóó ??? :papa :papa

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Hadra - pokud mi chceš podobnou poukázku taky koupit, pak slibuju, že o kvalitě "firmy na zážitky" budu referovat pravdivě a bez přiklášlování.

(Uvažuj - přece mladý nemůžeš pořídit něco nevyzkoušenýho - co kdyby, PROBOHA, přežila???)

[upravil dne 18/12/2007 Medvěd]

:D:D Já bych se taky nebránil, kdyby mi někdo nadělil třeba tu Fiestu na okruhu, nebo školu smyku, jízdu Hummerem....jéjej já bych referoval...

Odesláno

Hadra: Let balonem, o tri hodiny zpozdeny start kvuli pilotovi, primo na miste rekli ze se spletli a ze start je nakonec o 40 km nekde jinde, misto ctyr lidi v kosi plus pilot se jich tam narvalo pri startu sedm, jeden tam dokonce naskakoval uz kdyz byl balon mirne ve vzduchu, sileny amaterismus, no hruza,.nikdy vice,...

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Díky, já doufám, že u těch masáží co asi připadnou v úvahu to nebude tak dramatické....

Kdyby nebyla manzelka spokojena, dej vedet :roker:roker:roker :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...