Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Viper86

lak je pěknej....je to jen špinavý

ak by si bol ochotny ich poslat po kurierovy na Sk, samozrejme kuriera zaplati, tak by som ich zobral, ten buchnuty disk by sa mozno dal celkom dobre vyrovnat, neni to az take hrozne, gumy su na vyhadzov, mozes si ich nechat..ide mi len o disky...urcite ich bude treba vypiekovat a dat im povodnu farbu alak, bo toto je dost otrasne a na koncoch rafu su stekance akoby boli natierane stetkou...urcite by sme sa dohodli...hod cenu a uvidime:papa

Odesláno

pre boha, to si mohol aspon umyt...to si pehal po skvare ci co?

tak tieto nemaju cenu ani zdaleka8000 CZK a ani 8000Sk...

typoval by som to na max. 5000 CZK...nikto by si ich nedal na auti v takomto stave.....tie dysky musely mat tak dodrbany lak ako hovado...dam na to krk.....kto by ich inak takto striekal alebo natieral stetkou...clovek co ich da do bielej farby si da zalezat na tom aby vazerali...

naozaj to vidim na max 5 litrov...zober si len co by stalo opieskovanie a, vyrovnanie, a novy lak na vsetky 4 kusy......

a to este nehovorim o gumach ktore su v prdely....

na sezonu povazujem gumu ktora ma min 5- 6 mm. musi vydrzat nejakych 15000 km ktore cez jar leto jesen urobim...

Odesláno

lak je pěknej....je to jen špinavý

Tak je prvně nablejskej a pak až začni nabízet. Nezapomínej že vzhled prodává ;)

Ale jak vidíš, zájemce (marisw) by už byl, pokud se dohodnete, vymlouvat mu to nebudu ;)

Odesláno
Původně zaslal: marisw

inzerat na SK...kukni sem...

dokopy 12 000 Sk to je nejakych 9200 CZK...gumy su tam kupene zaciatkom tohto roku... najazdene ze vraj nejakych 10000 km, stav diskov super, da ktomu aj sroby...porovnaj so svojimi

tak tieto by som bral hmm ale nie na moje auti ale kolegovo :roker

Odesláno

:Dhlavně, že jsem na začátku psal ,že kola jsou špinavý at' do mě nikdo nereje, noto se ale dalo čekat ,že se zas někdo najde.No jestli si někdo myslí ,že jsou natřený štětkou tak nemá pravdu a jsou stříklí ne kvůli tomu ,že by na nich byl špatnej lak ale kvůli tomu aby měli rally vzhled- tahkle už jsem auto koupil.No a závěrem bych chtěl říct ,že za 5000 si je radči nechám i kdybych na nich jezdil v zimě:D:D:D

Odesláno

to s umytim neni ani tak rejpani, jako dobra rada. ono totiz takhle neni na tom disku poznat, co je zasvihany a co odrbany... osobne bych z toho shodil gumy (stejne jsou na vyhozeni, davat na auto vrazdu se vzorkem 1mm je skoda prace, nehlede k tomu ze tam mas obuty dva typy), nalestil, vyfotil a pak nabizel... mozna jeste srovnal, i kdyz to znamena potom znova nalakovat, a rovnani je tak za litr...

a taky je na fotkach videt, ze minimalne trojka byla pekne odrbana na lemu...

Odesláno

Já jsem včera projížděl net a našel jsem dvě ojeté a za jeno chtěli myslím 2800Kč.A tak nevím no někdo mi tady nabízí za všechny kola 5000 což si myslím že je dosti pod cenu.Když jsem například koukal kolik toto kolo stojí nové u Peugeota stálo asi 4500Kč jedno.Uznávám ,že na nich nemám origo lak ale myslím že by nebylo zas tak drahé je vrátit do originálního stavu a s tou opravou těch límců by to nebylo zas tak hrozné.Například ta oprava límce se pohybuje dle ceníku od 200-600Kč.

Odesláno

jakpak se vubec "udelala" ta boule na limci, nebylo to nahodou stylem jizdy? btw osobne si myslim ze je dosti zcestne porovnavat cenu techto kol s cenou uplne novych nikdy pouzivanych kol (tudiz nikdy vystavenych jakymkoli ranam a jinym formam namahani - tzn. zivotnost novych kol je na uplnem zacatku) na obhajobu "az moc nizke" ceny. podle me je 5000,- realna cena dle stavu na foto..

(prezentuji svuj osobni nazor a nikomu z vas ho nevnucuji) :papa

Odesláno

no v okamziku, kdy odvezes nove zbozi z obchodu tak jeho pripadne prodejni cena klesa tak o 20-50%, podle toho co to je...

ta boule se podle fotek zrejme srovnat da, ale cena bude spis v te horni hranici, jenze to ohrejou a ta barva co tam je pujde do.... a je otazka, jestli se zadari chytnout barvu.

proste je s tim nejaka ta prace, a ta taky neni zadarmo... pritom se daji koupit origo v dobrem stavu tak kolem desitky

Odesláno

Mimochodem jen aby se vědělo tak já už jsem takhle auto koupil s těmi koly tak jak jsou.....to kolo je bouchlé né ode mě ale protože je auto bourané na zadek a při této nehodě to odnesla zadní náprava takže tam mám jinou(bohužel bubnovku místo kotoučů) a kolo se promačklo o spodek auta jak se náprava hnula.

Odesláno

Jinak na kolech je najeto asi 40 000Km.Uzavírám tuto diskuzi a začnu někde nabízet.

tak potom je tam mozne ze obi dve kolesa zo zadbej napravy mozu byt krive.....cize teoreticky su v prdeli...

Odesláno

takže bych to umyl, zavezl do pneuservisu, vyzul, zavezl na rovnání, nechal rozmotat na vyvažovačce, pak bych to vrátil na stř. metalízu a bude to pryč, stejně jako tyhle .......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...