Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: petr307

nevite nekdo za kolik se da poridit u pezota CD menic do me 307? predpokladam, ze ho nikdo na prodej nema...:) nebo ano?:o

Měniče do kufru, rádia, páčky, no prostě všechno na Peugeoty mají pro Seveřany u Tušimic. Já měnil páčky blinkrů (prostě to celé monstrum) + disolay aby šel palubák za 3000Kč. AMám tam i schovanou zadní nápravu i s prací za 5000Kč. Velice dobrej šroťák, dáli se to tak nazvat. Není to reklama, jen kdyby někdo něco scháněl, je to přímo u Tušimic pod chladícíma věžema.:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

nevite nekdo za kolik se da poridit u pezota CD menic do me 307? predpokladam, ze ho nikdo na prodej nema...:) nebo ano?:o

Měniče do kufru, rádia, páčky, no prostě všechno na Peugeoty mají pro Seveřany u Tušimic. Já měnil páčky blinkrů (prostě to celé monstrum) + disolay aby šel palubák za 3000Kč. AMám tam i schovanou zadní nápravu i s prací za 5000Kč. Velice dobrej šroťák, dáli se to tak nazvat. Není to reklama, jen kdyby někdo něco scháněl, je to přímo u Tušimic pod chladícíma věžema.:papa:papa:papa

Neni to spíš v Prunéřově pod chlaď. věžema :)?

Odesláno
Původně zaslal: sekaj

Tož jsem zaměnil elektrárny. No neva takovej kus od sebe zase nejsou:D:D:aut

Odesláno

Původně zaslal: sekaj

Tož jsem zaměnil elektrárny. No neva takovej kus od sebe zase nejsou:D:D:aut

Tak koukám že jsi z Klášterce,takže jsme vlastně sousedé,tak tě zdravim :papa.A nezlob se že tě opravuju,bylo to ode mě jenom upřesnění :cool:.

Odesláno

Tak koukám že jsi z Klášterce,takže jsme vlastně sousedé,tak tě zdravim :papa.A nezlob se že tě opravuju,bylo to ode mě jenom upřesnění :cool:.

Zdravím též souseda, a nezlobím se, když si něco pletu, opravu přijímám. Aspoň to není dezinformace:D:D:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Origo v peugeotu bude kolem 10 000,- CZK, já jsem ho sehnal za 3000,- z vrakoviště.

Má pravdu ... jsem svědek:D Ale u vrakáčů je riziko, že nebude měnič fachat a ne všechyn vrakáče jsou natolik slušní, že ho vymění anebo na něj dají např. 1/2 roku záruku ... ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

že sa teda pripletiem tiež do debaty tiež by asi nebolo zle ma cd menič ale ked už mam sony radio a nie original čo montovali do 307 tak potom asi nebude kompatibilny ten menič čo sa montuje do palubouky s mojim radiom a asi mi ostava už len možnost menič do kufra? inak my aj tak celkomvyhovuje ta prazdna priehradka po radiom..mam dilemu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...