Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dá se identifikovat motor jinak,než dle štítku?Lze ještě někde na motoru poznat co je to za typ,jestli to co je na štítku není někde,třeba zezadu na bloku vyraženo?

Odesláno

Benzínové XU by měly mít vzadu na bloku předlitý čtvereček, ve kterém je buď 6ka, nebo 9ka. Pro zajímavost u Renaulta jsou taky dva motory k nerozeznání F3N a F3R. Na ten dvoulitr F3R jsem koukal zrovna včera a ten tam tohle označení má vylitý celý a ještě zvýrazněný barvou....

Odesláno

Taky mám podobný dotaz, číslo motoru mám vymazáno, když jsem jel na evidenčku,tak technik hledal typ motoru,ale tvrdil mi,že je vyrezlý a nečitelný. Kde najdu místo,kde je typ motoru vyražen? Je to benzín, 2.0 89kW 8v rv93, typ myslím,že je to RFX

Odesláno
Původně zaslal: dýzl

Je to tak i u ropáků?Na štítku mám typ A8A (XUD7TE),ale vím,že to on není,je tam jiný a ten bych potřeboval identifikovat.

U ropáků nevím. Poslední dieselový a turbodieselový bloky jsou už ve šrotě....

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

Taky mám podobný dotaz, číslo motoru mám vymazáno, když jsem jel na evidenčku,tak technik hledal typ motoru,ale tvrdil mi,že je vyrezlý a nečitelný. Kde najdu místo,kde je typ motoru vyražen? Je to benzín, 2.0 89kW 8v rv93, typ myslím,že je to RFX

Tady na tom motoru nevím.... Máš 1998 ccm a litinovej blok?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...