Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

3. prevodovy stupen? :myslim

neuverim pokym neuvidim :D

neviem ci to tak ma byt...bud to je pokazene a ide to alebo som o tom zatial nepocul ze by to malo ist :P

• O 2 týdny později...
Odesláno
2stan23: Tak to máš dobrý. Bráchá má víceméně to samý co Ty a tempomat jde jen tuším od 4 stupně a od 70km/h. :(

mě to taky překvapilo že jde už na 3jku, doufal jsem v to aby tempomat vůbec šel dodělat a to se naštěstí povedlo a tempomat funguje

Odesláno

...ale rok výroby sme sa stále nedozvedeli... (myslím tých, ktorým funguje tempomat už od 3. stupňa)

mimochodom rok výroby je tiež často podstatný údaj k tomu aby odpoveďe na vaše otázky boli korektné...

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ahoj všichni,řekl by někdo zda by šel tempomat i do mojí 307 vin: vf33hrhsb82714595

co jezdim na diag. ke známému používá Planet 2000 a tam ho nikde nenašel, možná špatně hledal tak nevim :myslim

předem děkuju za jakékoli info :papa

Odesláno

Ahoj, chtěl bych taky dodělat tempomat do 307 tak kdyby někdo měl páčku tak bych to uvítal.. mám výpis z nějaké diagnostiky kdysi a je tam tempomat přítomen, spínač vypínač tempomatu přítomen.

VIN: VF33CRHSB83134765

Děkuji :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...