Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

P607Olda, hlavně zkontrolovat zda má buď dva spínače na brzdovém pedálu nebo jeden dvojitý spínač se čtyřmi kablíky. Pokud ne, tak se musí nejdřív dodělat.

Odesláno (upraveno)

Jo, a v podpisu má 2004. Asi má dvě auta.

Můj peugeot 307 je vyroben 7/2003. V popisu mám dle TP datum první registrace (uvedení do provozu)

Upraveno uživatelem Radek P 307
Odesláno

No teď jsem dočetl všech 27 stran a stálo to za to.Já mám VF33HRHSB82924824   4/2003.Vyběhl jsem v pyžanu do garáže :mrk  a spínač na brzdě má 4x drát.O víkendu jdu na to  :o Myslím,že i plynový pedál má extra snímač.V S Boxu to ale jasný není. Už jen aby to bylo vidět v DIA.Je fakt nutný nejdříve nacvaknout páčku? Kamarád má tuším planet 2000.Už jsem tam pár věcí aktivoval. Ještě tak zprovoznit autom. zamčení při rozjezdu. Čusss  :papa

Odesláno

No teď jsem dočetl všech 27 stran a stálo to za to.Já mám VF33HRHSB82924824   4/2003.Vyběhl jsem v pyžanu do garáže :mrk  a spínač na brzdě má 4x drát.O víkendu jdu na to  :o Myslím,že i plynový pedál má extra snímač.V S Boxu to ale jasný není. Už jen aby to bylo vidět v DIA.Je fakt nutný nejdříve nacvaknout páčku? Kamarád má tuším planet 2000.Už jsem tam pár věcí aktivoval. Ještě tak zprovoznit autom. zamčení při rozjezdu. Čusss  :papa

můžeš to první povolit a pak stačí cvaknout páčku a pojede to. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím

No prešiel som si tému a zaujal ma tempomat. Našiel som za 20€ páčku mám 307 1.6 16V benzín r.v. 2005

Počul niekto o tomto type či to ide spojazniť?

Dakujem

Odesláno

Tak tempomat jede :) , jen na můj model nejde v DIA aktivovat omezovač, ale ten zas tak nepotřebuji. Bohužel jsem nikde nenašel :myslim  aktivaci automat. zamykání. Bude to asi až od roku 2004.Nemáte někdo Print Scrn obrazovky z DIA , kde se mění toto nastavení?

Tempu zdar

Odesláno

Ahojte

Tak uz som to spojaznil aj ja. Nacvaknut pačku, a aktivovať cez dia a hotovo. Omezovač išlo tiež aktivovať cez dia. (peugeot 307 2005 po fl 1.6i 16v) len treba ktomu ten plynový pedal z ďalším snímačom  a to mi uz za to nestojí. V BSI, konfigurace, užívatelské nastavenia, rôzne, pritomnost kontroly rychlosti, moznosť regulace rychlosti z omedzovačom. a v počítač motoru, nastavenia regulacia rýchlosti, aktivný. Ja som mal hned pod tým moznost Omezovač rychlosti a tiez dve moznosti aktivný a neaktivný.

Balu23- Ked som sa hrabal v nastaveniach, videl som niečo v BSI/ zákaznické nastavnie/ bezpečnosť/ locking skúšal si?

(PP2000 nastavení:
(v závorce přibližný překlad jak je to v PP2000 s češtinou)
a/ Engine ECU / config / cruise control / present ( počítč motoru/konfigurace/kontrola rychlosti/přítomna)

b/ BSI / config / customer options / misc / presence of cruise control / speed limiter ( selection will be dependant on speed limiter fitted or not.)
(BSI/konfigurace/zákaznické nastavení/různé/přítomnost kontroly rychlosti/limit rychlosti) - podle toho, co aktivuješ (na co máš páčku))

Odesláno

Dík za tip, o víkendu se na to ještě mrknu, ale myslím, že tam tuto možnost nemám. Hold model 2003. Není to naštěstí nic životně důležitého. Navíc začíná jaro a přesedlám na dvě kola. Škoda jen, že nám ta ropa leze vzhůru :bojim .

Díky

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...