Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes tempomat aktivován, nejdříve jsme zkoušeli v motorovce bez omezovače a v BSI:

1.) regulace rychlosti bez omezovače - nefungovalo, na displeji ukazovalo OFF Cc --- a nešlo nikterak aktivovat

2.) regulace rychlosti (varianta A) - vůbec nefungovalo, chovalo se tak, jako když páčka není.

3.) regulace rychlosti (varianta B) - vůbec nešla aktivovat ani uložit.

Poté nám zbývala poslední možnost, povolili jsme v motorovce omezovač, vyzkoušeli všechny předešlé varianty, ale vše beze změny a nakonec jsme zvolili toto:

4.) regulace rychlosti s omezovačem - funguje skvěle, na displeji se robrazuje jak OFF Cc 0, tak OFF Lim 0, aktivace tempomatu funguje od 45km/h na 4-tý převodový stupeň a pak na 3-tí převodový stupeň od asi 70km/h, reaguje na spojku a brzdu a tlačítko pauzy.

Celkové náklady na pořízení:

1.) páčka - 700Kč

2.) rozebrání krytu sloupku řízení, vytvoření otvoru pro páčku ve spodním krytu a následné odstranění krytky kontaktu + instalace páčky - zdarma, udělal jsem si sám.

3.) diagnostika - 400Kč

Celkem 1100Kč.

Všem tady moc děkuji za skvělé rady, moc jste mi pomohli, díky.

Odesláno

Tak i jám už mám tempomat :-)

funguje i display

pačka 1000,-

dia + vyzkoušení + hledání závady 400,-

musel jsem koupit nový spínač brzdy do pedálu za 350,-

díky uživateli HonzaZ

[upravil dne 21/3/14 19:35 od tomikzlesa]

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak už i já se přidávám ke spokojeným uživatelům s dodatečnou montáží tempomatu. Je to bez limiteru (na co taky limiter, že :D). Stačilo jen zapojit, a aktivovat, žádnej brzdovej spínač se dávat nemusel

Náklady:

1) Páčka vrakáč 250,-

2) Zapojení, vyříznutí otvoru pro páčku, aktivace na dia 300,-

Celkem 550,- :aut

Odesláno

Když to tu čtu, tak bledě závidím těm co to jde. Mě se stím mordoval Honza dva dny, jeden den se s tím mordovali v Some JH - a nic. :(:(:( Všechny obvody a spínače to má aktivní, a přece to nešlo. :roll:roll:roll

Jinak zdravím Honzu. :super

[upravil dne 20/4/14 14:59 od Bohumil]

Odesláno

Bohužel je pár nešťastníků u kterých to prostě nejde. Nebylo to v BSI, ale v ŘJ motoru. Tvářila se, že je vše nakonfigurováno, ale tempomat proste nešel.

Také zdravím Bohumile:papa

[upravil dne 20/4/14 15:30 od HonzaZ]

Odesláno

Lidi nevíte kolik za dodělani chtěj v Peugeotu? Případně není tu někdo ze západu Čech kdo by mi tempomat dodělal? Samozřejmě ne zadarmo. :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...