HonzaZ Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 To co uvádíš je OK, ale dle mých zkušeností je problém s řídící jednotkou motoru. Podle VIN toho moc nezjistím. V každém případě, pokud by jsi to chtěl zkusit, tak musíš dodělat druhý brzdový spínač včetně kabeláže do ŘJ motoru a potom to vyzkoušet. Prostě u tohoto motoru není jistota že to půjde. U novějších cca od 2005 to už jde. Citovat
vojtus Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 Tak uz mi ostava len zohnat niekoho kto sa na to pozrie. Tak vdaka za info Je tu niekto z Trnavy alebo okolia co by sa vedel na to pozriet? Citovat
HonzaZ Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 Asi jsem tě nepotěšil, ale prostě je to tak:papa Citovat
Vítek1 Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 jestli se nepletu tak vsechny co maji ten dvojitej snimac by meli jit ne? Ty co ho nemaji tak je to ve hvezdach. Ty Peugeoty jsou proste na tu elektriku cele divne Citovat
arino Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 je aj možnosť že tam síce spínač nemáš ale kabeláž áno... spínač stojí napr. v autokelly okolo 5eur... je to moj prípad. ale tempomat mi nejde aj tak napriek tomu Citovat
vojtus Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Mate niekto foto alebo schemu kde presne a ake kable sa maju z brzdoveho pedala prepojit? Citovat
Y2K Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 tak sa spytam tu mne by nesiel dorobit tempomat? 307, 2.0 Hdi 79 kW 2005, pred face na diag kuknem ci tam take nieco je, skor ma zaujima co mam k tomu zohnat Citovat
HonzaZ Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Pokud máš dvojitý brzdový spínač a to nejspíš ano, tak stačí páčka tempomatu a nastavit na dia. Citovat
misacekk Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Zdravím klucí mám prosbu mám možnost koupit tempomat ale je tento typ co je s kolečkem a nevím jestli tam půjde. Mám jeden bílí konektot na brzdovém pedálu ale jsou tam 4 vodiče. Kdytak vin je VF33HRHSB83267389. Díky za odpovědí. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Páčka je správná. Mělo by to jít, ale jistota bude až po napíchnutí na dia. Citovat
misacekk Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 To mi tenkrát straki007 povoloval tempomat když jsem tam u něj byl ale jde mi to že se dělaj dva druhy tich páček tak aby to nebyla ta druhá a šlo to nevím jaký jsou. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Ano, jsou dva druhy, ale fungují pro tempomat oba druhy. Ta co je na fotce je pouze pro tempomat. Citovat
kadre Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Zdravim Vás, můžete mi někdo poradit odkud mám vytáhnout ty kabely ke spínači na brzdu předem děkuju.... Citovat
Y2K Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 no tak ja mam packu na ktorej je aj tempomat aj obmedzovac....to je OK? a dalsia vec, v diag mam ze: - bez regulace rychlosti - regulace rychlosti 1 varianta A - regulace rychlosti 1 varianta B - regulace rychlosti 2 bez omezovaca - regulace rychlosti 2 s omezovacom neviete co tam mam ja dat? PS: Este som nepozeral ten brzdovy spinac EDIT: Tak ako pozeram to bude asi druh paky s obmedzovacom a bez v BSI Este musim do RJ motoru uvidime [upravil dne 4.2.2013 00:45 od Y2K] Citovat
Y2K Odesláno 3. únor 2013 Odesláno 3. únor 2013 tak som ten tempomat rozbehal, aj pokutu som dostal ale mam par otazok takato je situacia: mam packu kde je aj limiter aj tempomat spinac na brzde mam jeden,dvojity spinac na plynovom pedale nemam povoleny tempomat v RJ nasledne volby v BSI: - regulace rychlosti 1 (variant A), tempomat mi ide, displej neukazuje nic - regulace rychlosti 1 (variant B), tempomat mi ide, displej neukazuje nic aky je rozdiel medzi tymito dvoma volbami som nezistil - regulace rychlosti 2 bez omezovaca, tempomat mi nejde, hned ako nastavim rychlost sa nastavi do OFF, displej mi pekne ukazuje - regulace rychlosti 2 s omezovacom, tempomat mi nejde, nastavi sa do OFF, displej ukazuje aj tempomat aj limiter, limiter samozrejme nejde lebo nie je spinac na plynovom pedale takze otazka moja, nejde to nastavit tak aby ukazoval aj displej a aby aj siel tempomat? ci to zalezi od typu RJ a tak? [upravil dne 4.2.2013 00:46 od Y2K] Citovat
misacekk Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Zdravím tak dneska jsem dal páčku a funguje to ale chci se zeptat jestli se má ukazovat nastavená rychlost na palubovce? Citovat
Y2K Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 citaj nad sebou ako to je a hadam to tu dakto ozrejmi Citovat
kadre Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 lidi dokážete mi tu někdo říct odkud vytahnout ty kabely k brzdě už jsem zoufalej našel jsem akorád někde na foru že kabel z ecu M1 ale nevim kam a co dál díkes.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.