tommm Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 Páčky jsou stejné. Dělal jsem mámě na její 207 tempomat a na vyzkoušení jsem si páčku půjčil z mojí 307. Je to buď díl: 6242 Z9 - jen tempomat 6242 Z8 - tempomat a limitace rychlosti Citovat
Marcel00 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Su nejake rozdiely medzi packami tempomatu na P207 a P307? Planujem dorobit tempomat a nasiel som na predaj packu na P207 za velmi dobru cenu, len predajca nevie, ci to je aj na P307. Dakujem za odpovede podporuje tvoja ECU tempomat ? Citovat
pre.vit Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Tak jsem si nechal dodělat tempomat (mám páčku s limiterem) a aktivovat v autorizovaném servisu. Bohužel ten tempomat se někdy aktivuje někdy ne a nevím proč. I v servisu jim to prej jednou šlo/jednou nešlo. Tvrdí mi, že páčkou to prý není, ale že to může být plynem (LPG) anebo BSIčkem. Může mít plyn vliv na funkci tempomatu? Mám STAG300+. BSI to podle mě být nemůže, tam to buď jde anebo nejde ale nic mezitím... Citovat
pre.vit Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Tak jsem prozatím zjistil, že tempomat mi fungoval, když byl před startem vypnutý. Pokud dám přepínač před startem na zapnuto, tak potom nefunguje.. Fakt hooodně divný. Citovat
HonzaZ Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Po startu nefunguje, nebo potřebuje znovu nastavit? Každým vypnutím motoru se nastavená hodnota vynuluje i když je tempo zapnutý. Citovat
pre.vit Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 Po startu nefunguje, nebo potřebuje znovu nastavit? Každým vypnutím motoru se nastavená hodnota vynuluje i když je tempo zapnutý. Tempomat vůbec nefunguje. Teprve pomalu zjišťuju za jakých kombinací při startu tempomat funguje a za jakých ne. Zatím to vypadá tak, že pokud je tempomatu při startu zapnutý (přepínač nastavený na tempomat), tak tempomat nefunguje a pokud je tempomat při startu vypnutý (přepínač v prostřední poloze) tak tempomat potom normálně funguje.. [upravil dne 28/11/11 15:02 od pre.vit] Citovat
arino Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 zdravim. tak som sa predsa aj ja do toho dal. packu uz mam namontovanu a dnes si to zajdem aktivovat. snad nebude potrebne nic dorabat, ale ak nahodou: viacery tu pisete ze vam dorabali snimac na brzde, vie niekto poradit kam v BSI tento kabel pripajali? alebo popripade nejaky ekvivalent elektrickej schemy... dakujem Citovat
HonzaZ Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Těžko radit, když neuvedeš motor a rok výroby. Kabel od druhého brzdového spínače jde do ŘJ motoru, ne do BSI. [upravil dne 3/1/12 09:03 od HonzaZ] Citovat
arino Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 prepac stale na to zabudam... 307, 1,4HDi, rv 2002 Citovat
HonzaZ Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 No nevím, koukal jsem na kamarádově 206 1.4 HDI z roku 2004 a v dia v ŘJ motoru nebyla volba pro tempomat. Citovat
arino Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 tak pomaly sa do toho dostavam tak som zistil taketo veci. niekto mi to potvrdite aby som nevyhadzoval dalsie peniaze na bzdovom pedaly mam dve pozicie pre snimace ( jedna pouzita bielym spinacom a druha volan). ale pri tej volnej mam natiahnuty kabel s konektorom cervenej farby. z toho mi vychádza ze mam si zakupi tento spinac? http://www.ecat.elit.sk/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=FA+7.1184&REFPAGE=ArticleBrowser&TNV=198|-32417|-32416|15&TT=car&VehicleID=16545&VehicleTypeID=1 Citovat
HonzaZ Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Než budeš něco shánět, sežeň si někoho s diagnostikou ať se koukne, zda je tempomat vůbec konfigurovatelný. Citovat
arino Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 no kabel mam, len teraz kde vsade sa to musi povolit? v BSI to mam povolene a aj packu odskusanu. a co dalej? kde potrebujem co povolit? poprosim ak niekto vie podrobnejsie popis co mam hladat. vdaka Citovat
Bohumil Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Než budeš něco shánět, sežeň si někoho s diagnostikou ať se koukne, zda je tempomat vůbec konfigurovatelný. Nejen s diagnostikou, ale taky s páčkou. V mém Jeanovi bylo všechno jak má být, vše bylo povoleno, na diagnostice páčka fungovala, ale jak se to rozjelo, nešla. S Honzou jsme se s tím mořili a nic. V Some JH to nakonec skončilo aktualizací SW a stejně nic.:( Citovat
arino Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 ako je to vlastne s aktualizaciou sw (firmwaru) riadiacej jednotky? spravia mi to iba v origo peugeote alebo hocikto a kolko si za to pytaju? Citovat
arino Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 no nemal som cas sa tomu venovat tak este nie... ale uz ma zlosti ze chodim s rozobratym interierom kvoli tej packe tak sa na to uz chcem pozriet cim skor... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.