Čeněk Odesláno 22. prosinec 2007 Autor Odesláno 22. prosinec 2007 Adresa na stříbření parabol je: František Nepokoj U cihelny 603, 517 73 Opočno mobil: 775 289 708 e-mail: veteran.moto@tiscali.cz www.nepokoj.cz Jo a málem bych zapomněl. Za parabolu 350,- Kč a rámeček 100,- Kč. Stejně byste se mě na to všichni ptali :D Citovat
Guest servisman Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 děkujeme za dodateční info,máš pravdu:potlesk Citovat
Sektor Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Hodně slušná cena. Asi je tam pošlu taky, neboť ty 100W žárovky, které můj problém něco málo přes rok řešily, teď propálily ty paraboly úplně :-) Citovat
Demo Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 pekne udelano. Me od nej paraboly jeste nedosly... Citovat
Čeněk Odesláno 22. prosinec 2007 Autor Odesláno 22. prosinec 2007 Asi má slabost pro PEUGEOTY.....:D Citovat
Demo Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 koupil jsem si i novy skla a tesil se, ze to dam scorpiu pod stromecek. Jinak svitivost 405 jsem zatim vyresil Osram SilverStar a poradnym serizenim svetel. A zacalo z toho byt trosku videt. Ale proti tem 6 kK xenonum se to neda srovnat. Citovat
Demo Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Tady se muzete podivat, jak to svitilo s zarovkama a pak s xenonem. Ty xenony nejsou na fotkach serizeny... http://mujweb.cz/www/Demicek/xenony/xen1.jpg http://mujweb.cz/www/Demicek/xenony/xen6.jpg Citovat
Sektor Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Asi Vám zde taky ukážu, jak mi momentálně svítí Halogen "xenon" blue power 100W :-D :-D Jestli si tu někdo stěžuje na svítivost, tak teď teprv uvidí, co to je propálené paraboly :PpP *Zítra to vyblejsknu, jestli ještě vůbec něco půjde vidět hehe. Citovat
Maverick Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Asi o tom pochromování taky zauvažuju. Rok jsem to řešil stejně jako Sektor 100W žárovkama xenon, ale už z toho auta absolutně nic nevidim:( Citovat
Čeněk Odesláno 22. prosinec 2007 Autor Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: Demo Tady se muzete podivat, jak to svitilo s zarovkama a pak s xenonem. Ty xenony nejsou na fotkach serizeny... http://mujweb.cz/www/Demicek/xenony/xen1.jpg http://mujweb.cz/www/Demicek/xenony/xen6.jpg Teda ten xenon - klobouk dolů Citovat
Demo Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Svit je podstatne lepsi. Muzu doporucit. Ale clovek musi vedet k cemu je nastavovani dosvitu. Uvidime jak to bude svitit s repasovanymi parabolami. Jinak ta cena od Franty Nepokoje je super. Hodte ocko sem http://svetlomety.cz/ a budete se placat do kolen... Citovat
M.a.R.i Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 to Čeněk: A jaký máš zkušenosti po pochromování? Svítí to lépe? A kolik dní to zabralo? Taky o tom přemýšlím,ale nemám náhradní světla . A přední krycí sklo či plast je k parabole přilepenej? Nebo jak si ho sundal? Citovat
Čeněk Odesláno 22. prosinec 2007 Autor Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: M.a.R.i to Čeněk: A jaký máš zkušenosti po pochromování? Svítí to lépe? A kolik dní to zabralo? Taky o tom přemýšlím,ale nemám náhradní světla . A přední krycí sklo či plast je k parabole přilepenej? Nebo jak si ho sundal? Zatím nemohu posoudit zda to svítí lépe. Já mám na P405 zatím jen jednožárovkový světla. Ty H4+H1 jsem dostal zadarmo, jenomže jedno světlo bylo špatně sesazené, guma mezi sklem a plastem kousek vyčnívala a tím pádem netěsnila. Voda udělala své. Jinak rozebrání je úplně v pohodě. Sklo drží pružné sponky, které se odcvaknou. Nejhorší pro mě bylo vyndání servomotorku pro naklápění paraboly. Je na bajonetovém závitu a drží ho západka z boku. Citovat
Čeněk Odesláno 22. prosinec 2007 Autor Odesláno 22. prosinec 2007 Mari pokud ti jde o to, že bys chtěl paraboly vyndat ze světel na autě, tak to není problém. Odděláš skla ze předu, zezadu motorek naklápění, parabola drží na dvou bodech, které musíš stlačit, třetí bod za parabolou je nacvaklý. Pochromování trvalo i s poštou 10 dní...... Jen jedna otázka ještě zbývá a to jak dlouho to vydrží... [upravil dne 22.12.07 Čeněk] Citovat
Demo Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Tak mi svetla taky prisly. No nove to nevypada, ale neni to zas tak spatny. No nic, jdu to poskladat. Uvidime. Citovat
Sektor Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 2 Demo : Tak jak ty světla ? přemášlím, že bych to tam taky poslal ... ale nechci být více jak 10 dní bez auta a za půl roku to řešit zase ps : Kde seženu ty xenony do P405 jak tady někod ukazoval ? Citovat
Demo Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 2 Sektor - svetla vypadaji docela dobre, podstatne lip sviti. Ja jsem teda dal i novy skla - ty puvodni byly docela opiskovany. Xenony jsem bral na www.aukro.cz od clovecka s nickem james510 - najdi si ho prodava a poskytuje zaruku, kterou resi (odesel mi ballast - muze se stat, vyreseno za 5 dni) Citovat
Sektor Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Omrknu to. Na kolik takové xenony vyjdou +- asi ? Na netu se jich povaluje spousta od 2700Kč přes 4500Kč průměr až po XX tis .... našel jsem jedny, které by mi známý případně předělal a do 405 by nasadit šly ... cena 3650 Kč komplet ( 6000k , 35W , ... ) , více o tom zatím nevím, tak bych byl rád o jakékoliv info o tom) jako výhody/nevýhody , jeslti to nějak řeší na technické , jestli to utáhne 60ka baterka apod. ono by pro mě ty +- 4000 kč byly lepší a teoreticky na furt pokud pomyslím, kolik stojí světla nová a jak dlouho případně zase vydrží + ta svítivost je přeci jen někde jinde (mám jen H4 a ty dálkáče mi přijdou slabé) :-/ Citovat
Demo Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 Kdybys mel zajem, tak vim o cloveku, ktery je schopen vybrousit skla a narvat do toho cockovy bixenony z novyho MB S-klasse. Citovat
Guest zzip Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: Sektor Omrknu to. Na kolik takové xenony vyjdou +- asi ? Na netu se jich povaluje spousta od 2700Kč přes 4500Kč průměr až po XX tis .... našel jsem jedny, které by mi známý případně předělal a do 405 by nasadit šly ... cena 3650 Kč komplet ( 6000k , 35W , ... ) , více o tom zatím nevím, tak bych byl rád o jakékoliv info o tom) jako výhody/nevýhody , jeslti to nějak řeší na technické , jestli to utáhne 60ka baterka apod. ono by pro mě ty +- 4000 kč byly lepší a teoreticky na furt pokud pomyslím, kolik stojí světla nová a jak dlouho případně zase vydrží + ta svítivost je přeci jen někde jinde (mám jen H4 a ty dálkáče mi přijdou slabé) :-/ no nevím jak je to přesně na technické ale někde sem čet že xenony musí mět aoutomatický naklápění a vyrovnávání tak nevím jestli je to vše OK podle legislativi:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.