kozelka Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Koupil jsem 306 z 95. anebyla tam zadna kapalina do ostrikovacu, tak jsem koupil a nalil, ale necaka a necaka. nevite cim to muze byt? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: kozelka Koupil jsem 306 z 95. anebyla tam zadna kapalina do ostrikovacu, tak jsem koupil a nalil, ale necaka a necaka. nevite cim to muze byt? Motorek bzučí?? Pokud ne tak zkontroluj pojistky, když budou dobrý tak v pravém blatníku je nadržka a na ní připevněnej motorek, musíš zjistit jestli k němu jde proud, je tam konektor tak pomocí měřáku nebo žárovky, když tam proud je tak bude chyba v motorku samotném, třeba jen zatuhnul a stačí rozhýbat, nebo je KO tak potom vyměnit;) Citovat
kozelka Odesláno 26. listopad 2007 Autor Odesláno 26. listopad 2007 díky moc za nasmerovani, mrknu, je nevim, kde ma 306 pojistky _ trapny, vim, ale mam Peugeot jen par dnu Citovat
qity3 Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Ja mnel v motorku blato a pak to neslo. Vyndat, ocistit kontakty, zjistit ci ti tam de stava jak ti tu uz radili a mnel by jit. Hlavne ho vytahni a cely precisti a odskousej Citovat
Mikagen Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 Mám stejný problém na P 106 a odešel mi motorek-údajně častá závada. Sehnal jsem nějaký kontakt na levné motorky-tak kdyby jsi chtěl, tak se ozvi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.