Pe.Tr Odesláno 26. listopad 2007 Autor Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: aka no samozrejme, ze sem ej v ty dobe na ten telocvik musela nosit....byly desny..... nebo těsný ? Citovat
p406b Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 A kýta se zakysanou smetanou ,kdo to neji umře v nevědomosti. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. listopad 2007 Autor Odesláno 26. listopad 2007 jinak když už se bavíme o té době , tohle jsme dnes dostali od manželčiny babičky,moc hodná a spořivá paní. Citovat
aka Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: aka no samozrejme, ze sem ej v ty dobe na ten telocvik musela nosit....byly desny..... nebo těsný ? no to taky, ale primarne byly desny.....znacka dost.. Citovat
buml Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr jinak když už se bavíme o té době , tohle jsme dnes dostali od manželčiny babičky,moc hodná a spořivá paní. a co obsah, jak je natom:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. listopad 2007 Autor Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Pe.Tr jinak když už se bavíme o té době , tohle jsme dnes dostali od manželčiny babičky,moc hodná a spořivá paní. a co obsah, jak je natom:D obsah vypada normálně, ale raději jsme to splachly do záchodu a krabičku jsem zakopal dva metry pod zem. Citovat
buml Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 tak to vidis, jak budes mit sladkej zivot s prichuti komance:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Pe.Tr: Škoda takový dobrý bonboniery pro tchýni:D:D:D p406b: Ty mě sakra děláš chutě, mlask mlask:aut:aut Jinak já si už taky začínám fotit jídlo, abych příští rok věděl jak vypadalo:D:D [upravil dne 26/11/07 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.