Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

roxbury7 gratulujem k auticku. Tusim mas taku istu farbu ako ja. Mriezku urcite daj. Ja uz ju mam tiez ale iba horizontalne. Tak je to najkrajsie.

Odesláno

Tak dobra a mozno zla sprava. Brat mi konecne zohnal alu pasku na mriezku ale! len 3 metre a doma mam 1,5m, meter za 1,50euro cena je dobra ale! dufam ze to nejak napasujem kedze to neni v kuse:grr. Potom prihodim foto

Odesláno

ja som mal na 307ke tie plastove \"chromove\" pasky a moc dobre to nepasovalo, lebo na spodnej strane kazdeho pasu v tej mriezke su zarezy a k tomu sa mi to odlepovalo...kde sa daju zohnat nejake ALU lišty?

takto to vyzeralo-na fotke to bolo dobre

TU

[upravil dne 3/5/10 shark734]

Odesláno
Původně zaslal: stanchez

tak,vcera som si namontoval sietku na mriezku aj ja,nic extra zlozite..:super Ale dnes som si vsimol,ze po namontovani narazníka mi hned skraja po oboch stranach vtlacilo sietku smerom do vnutra..su tam nejake srandicky,ktore ich vtlacili,trocha sa vyhli a poddali,neviem,naraznik drzi perfektne,aj pekne licuje.Inac to nie je z dialky vidiet,hlavne nech plni ucel...Ako je to u vas?:myslim

Aj ja som včera dával takú istú mriežku, akurát som ju dal za ten oceľový nárazník, kvôli tým \"srandičkám\" (tuším držia plastový nárazník o kovový) a aj menej tú mriežku vidno.

Len bacha na to, čo sa podarilo mne, keď som namontoval späť ten vrchný plastový kryt nad chladičom, tak som akosi \"pozabudol\" prestrčiť páčku od kufra cez tú dieru čo je na ňom a kufor som zavrel. Keď som ho chcel otvoriť, tak som zistil že páčka ostala zaseknutá pod tým krytom... :roll

[upravil dne 3/5/10 expeeert]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...