dandan Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Nejprve jsem měl ty pásky,taky jen vodorovně. jezdil jsem s tím asi měsíc a říkal jsem si ,že tomu něco chybí.Tak jsem pásky přikupil a nastrkal je i svisle.měl jsem obavy,že to bude přeplacané,ale dle mého vkusu není Citovat
dandan Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Původně zaslal: godzilaTO frajeriy ste co?ked uz to mate hotove...:super:super:super za lidovou cenu je to... Nemůžeš tu pásku sehnat? Citovat
godzilaTO Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 a licuje to dobre???nejaku fintu Fň poradit....strihanie..lepenie..a tak...ja viem ze to jednoduche je..ale predsa skusenejsi ste..dajte tipy.. Citovat
dandan Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Pasku jsem řezal tim nožem s vyměnitelnýni břity. Zkus si to na těch svislých, ty jsou krátké.Při nejhorším vyhodíš cca 5cm což není tak strašné Citovat
ace11 Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 nic sloziteho,dulezite je mit zalamovací nozik nebo ostre nuzky,dobre namerit,odmastit a pak nasadit,je to velmi jednoduche... unas tu chromovou pasku profil \"U\" prodavaji myslim za 40 korun,presne uz nevim.... Tak moznaaaa bych byl ochotny to nekomu poslat [upravil dne 4/4/10 ace11] Citovat
godzilaTO Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 mne tu visi 5 metrov na skryni nachystaniych an obetovanie pre mojho pazouta...hehe...som zohnal v beznej mototechne....secko bude krasne.... uz sa neviem dosckat... a hosi poradte lajikoviy ako sem dostanem fotky?aj do profilu a aj do prispevku....a hed ako budem mat hotovu tu pasku tak sem mrsknem fotku....dikes... Citovat
Brizan Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Jak vložit obrázek do tvého popisu je zde pěkně popsáno - Obrázek do příspěvku vložíš tak že klikneš na odpověď kde máš v dolním rohu možnost vložení, jen najít cestu v tvým pc...... Citovat
dandan Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Původně zaslal: Brizan Jak vložit obrázek do tvého popisu je zde pěkně popsáno - Obrázek do příspěvku vložíš tak že klikneš na odpověď kde máš v dolním rohu možnost vložení, jen najít cestu v tvým pc...... jj.Radek Hurvajz to tam rozepsal supr:super.Když jsem to zvládnul já tak to zvládne každý Citovat
godzilaTO Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 hosi dekujem....urcite by som to nasiel..ale vy ste skusenejsi a sikovnejsi...hehe:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
pajo30 Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 takže pásku som našiel cena za 8m od 9 do 15 eur záleží od hrúbky aký rozmer ste dávali vy? Citovat
Radek V. Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 .....a co tohle? http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/peugeot-407---nerez-chrom-listy-pr-narazniku-9681 Citovat
pajo30 Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Původně zaslal: Radek V. .....a co tohle? http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/peugeot-407---nerez-chrom-listy-pr-narazniku-9681 to nie to je drahé vo forsingeri majú 8m pásky od 9 do 15 eur rôznych priemerov myslím že by stačila aj 5mm - čo myslíte????????? Citovat
rado407sw Odesláno 24. duben 2010 Odesláno 24. duben 2010 Vyzera fakt super:super :super:super Citovat
pajo30 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Chcem sa spýpať kto má na prednej mriežke nalepenú chromovú pásku či sa to časom neodliepa, dnes som videl na parkovisku jednu 407 a mala to dosť zvlnené na dvoch miestach vypadnuté - aké máte skúsenosti????? Citovat
novotass Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 já to mám a vypadá to fakt super; podle toho jak pevně to drží doufám že to aspoň dva roky vydrží, ale nevím co s tím udělá sníh,mráz a sůl Citovat
ace11 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Tak panove musim rict,ze ty pasky jsou pekny smejdy,teda,nevim jestli je vice druhu,ale po vcerejsi mycce se mi dostala do te pasky voda,ted to vypada jako kdyby ta paska mela prouhlednou ochrannou folii a ta se smrstila Takze budu odlepovat,nejak me to netrapi,ale zamrzi to Citovat
robozv Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 tiez sa chystam dat na prednu mriezku alu pasku no brat mi vravel ze by mala vydrzat 2 roky no uvidime Citovat
pajo30 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 dva roky by bolo fajn - ja sa len bojím umývačky Citovat
robozv Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 auto si umyvam sam toho sa nebojim skor sa obavam tych 2 rokov ked to budem mat hotove dam sem foto. o kedy to bude to netusim lebo brat mi to ma zohnat a je lenivy ako prasa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.