Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejprve jsem měl ty pásky,taky jen vodorovně. jezdil jsem s tím asi měsíc a říkal jsem si ,že tomu něco chybí.Tak jsem pásky přikupil a nastrkal je i svisle.měl jsem obavy,že to bude přeplacané,ale dle mého vkusu není:super

Odesláno

Pasku jsem řezal tim nožem s vyměnitelnýni břity. Zkus si to na těch svislých, ty jsou krátké.Při nejhorším vyhodíš cca 5cm což není tak strašné:P

Odesláno

nic sloziteho,dulezite je mit zalamovací nozik nebo ostre nuzky,dobre namerit,odmastit a pak nasadit,je to velmi jednoduche... unas tu chromovou pasku profil \"U\" prodavaji myslim za 40 korun,presne uz nevim.... Tak moznaaaa bych byl ochotny to nekomu poslat :)

[upravil dne 4/4/10 ace11]

Odesláno

mne tu visi 5 metrov na skryni nachystaniych an obetovanie pre mojho pazouta...hehe...som zohnal v beznej mototechne....secko bude krasne....

uz sa neviem dosckat...

a hosi poradte lajikoviy ako sem dostanem fotky?aj do profilu a aj do prispevku....a hed ako budem mat hotovu tu pasku tak sem mrsknem fotku....dikes...

Odesláno

Jak vložit obrázek do tvého popisu je zde pěkně popsáno -

Obrázek do příspěvku vložíš tak že klikneš na odpověď kde máš v dolním rohu možnost vložení, jen najít cestu v tvým pc......

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Jak vložit obrázek do tvého popisu je zde pěkně popsáno -

Obrázek do příspěvku vložíš tak že klikneš na odpověď kde máš v dolním rohu možnost vložení, jen najít cestu v tvým pc......

jj.Radek Hurvajz to tam rozepsal supr:super.Když jsem to zvládnul já :mad: tak to zvládne každý:roker

• O 3 týdny později...
Odesláno

Chcem sa spýpať kto má na prednej mriežke nalepenú chromovú pásku či sa to časom neodliepa, dnes som videl na parkovisku jednu 407 a mala to dosť zvlnené na dvoch miestach vypadnuté - aké máte skúsenosti????? :myslim

Odesláno

Tak panove musim rict,ze ty pasky jsou pekny smejdy,teda,nevim jestli je vice druhu,ale po vcerejsi mycce se mi dostala do te pasky voda,ted to vypada jako kdyby ta paska mela prouhlednou ochrannou folii a ta se smrstila :o Takze budu odlepovat,nejak me to netrapi,ale zamrzi to :)

Odesláno

auto si umyvam sam toho sa nebojim skor sa obavam tych 2 rokov ked to budem mat hotove dam sem foto. o kedy to bude to netusim lebo brat mi to ma zohnat a je lenivy ako prasa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...