Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ještě k té mřížce. Já ji mám taky z té pásky a je to super za ty prachy.Spotřeboval jsem asi 3,5m za 150 očí a kdykoli můžu měnit poničeny kus

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak,vcera som si namontoval sietku na mriezku aj ja,nic extra zlozite..:super Ale dnes som si vsimol,ze po namontovani narazníka mi hned skraja po oboch stranach vtlacilo sietku smerom do vnutra..su tam nejake srandicky,ktore ich vtlacili,trocha sa vyhli a poddali,neviem,naraznik drzi perfektne,aj pekne licuje.Inac to nie je z dialky vidiet,hlavne nech plni ucel...Ako je to u vas?:myslim

Odesláno

stanchez na moju 407-mu som ešte tú mriežku nemontoval (nedostal som sa ešte k tomu) takže tá srandička na obrázku neviem čo ba mohla byť, sorry ale ten ťahokov by vyzeral asi lepšie, môj osobný názor. Pekný večer

Odesláno

no co sa tyka tych chrom. pasok nie ja ziaden problem ja to tam mam vyse roka a v poho. stalo to cca 10eur. a vysledok je tu ..myslim ze origo je pekne ale mal som niekedy prob. to rozpoznat ci to tam je alebo nie je. su velmi tenke :-(

Odesláno
Původně zaslal: Judes

stanchez na moju 407-mu som ešte tú mriežku nemontoval (nedostal som sa ešte k tomu) takže tá srandička na obrázku neviem čo ba mohla byť, sorry ale ten ťahokov by vyzeral asi lepšie, môj osobný názor. Pekný večer

ten tahokov je urcite krajsi :) trocha som sa pri kupe prenahlil lebo som to chcel mat cim skor za sebou a mali len taketo mriezky..2,45 eur :D ale ako vravim ide mi hlavne o ucel.Ked to budes montovat,tak potom nezabudni vyrezat otvory aj pre tie \"srandicky\" :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...