AnotherOne Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 A to som ešte bol medzitým v servise spýtať sa na ten môj zadný nárazník. Zase ma odbil, že o týždeň lebo majú obsadenú pec. Nabudúce sa ho spýtam pred všetkými rovno či chce úplatok. Veď to nie je možné za tri týždne nebyť schopný v značkovom servise nastriekať jeden nárazník. Ale tu to nepatrí. Citovat
drsnej márvin Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 AnoterOne, Petern - Petern - já olepím i vertikály, piškvorky sice nehraju, ale mě se to tak líbí nanux - síto už mám vybrané, je to rozměr tuším 100 x 25 cm, což je přebohatě a cenovka 180 peněz (mají to v různých barvách). O kus dále v dalším obchodě s doplňky co sem se díval měli jen hliník nelakovaný a chtěli za to čuňata 450 peněz. Jamesz - jistota je jistota a každopádně jak už někdo psal když shodím nárazník tak aspoň vytahám listí a bordel, co je před chladičem Citovat
petertn1 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: drsnej márvin AnoterOne, Petern - Petern - já olepím i vertikály, piškvorky sice nehraju, ale mě se to tak líbí nanux - síto už mám vybrané, je to rozměr tuším 100 x 25 cm, což je přebohatě a cenovka 180 peněz (mají to v různých barvách). O kus dále v dalším obchodě s doplňky co sem se díval měli jen hliník nelakovaný a chtěli za to čuňata 450 peněz. Jamesz - jistota je jistota a každopádně jak už někdo psal když shodím nárazník tak aspoň vytahám listí a bordel, co je před chladičem Tak cakame na foto. Som zvedavy na tu mriezku. Nieco na tom asi bude. Ked tam vleti kamen velky ako orech...., radsej si ani nepredstavujem co by sa stalo. Citovat
drsnej márvin Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Petertn - :mad:, nakonec sem asi poslední. Teď bude dlouhý víkend, tak nevím co dřív, jestli jet na ryby nebo se vyřádit na kole nebo si pohrát s autííí a nebo se raděj začít učit na zkoušky :myslim Citovat
nanux Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 to drsnej márvin: Mno tak to je parádní... Až se do toho pustíš, nezapomeň mít po ruce foťák a notes, aby jsi sem potom hodil nějaký ten manuálek Citovat
nanux Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 to drsnej márvin: Jinak ryby a kolo ti neutečou a zkoušky nech až na poslední možný termín - jako já Citovat
drsnej márvin Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 nanux - nejsem platící člen :mad: , takže foto můžu poslat maximálně tobě na mail a co ty s ním provedeš už bude tvoje věc , ochranou známku nevlastním Citovat
nanux Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Proč by jsi měl být platící člen? Foto přímo do topicu může vkládat kdokoliv... Citovat
drsnej márvin Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Tak to teda nevím jak ??? Beru zpět už vím . Jenom se stačí podívat a ne psát jen do rychlé odpovědi [upravil dne 6/5/08 drsnej márvin] Citovat
nanux Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Zkus se mrknout sem, třebas ti to osvětlí kouzlo fóra Citovat
petertn1 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: drsnej márvin Tak to teda nevím jak ??? Najprv nahraj fotku na nekaky server napr. obrazok.eu, tam ti vygeneruje adresu a tu vlozis. [upravil dne 6/5/08 petertn1] Citovat
drsnej márvin Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 petertn - tak to jde i pes přílohu a je to rychlejší fšem - Jinak se omlouvám, nekamenujte mě, to je bývalé auto, které mě sloužilo 7.5 roku bez jediné závady Foto nového zatím nemám. Mám ho necelé tř týdny a když sem ho teď v pátek naleštil, že si ho vyfotím, tak jsme v sobotu hned zmokli po cestě do zoo a bylo po parádě. Takže teď bude foto až bude mřížka Citovat
drsnej márvin Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 petertn - tak to jde i přes přílohu a je to rychlejší fšem - Jinak se omlouvám, nekamenujte mě, to je bývalé auto, které mě sloužilo 7.5 roku bez jediné závady Foto nového zatím nemám. Mám ho necelé tř týdny a když sem ho teď v pátek naleštil, že si ho vyfotím, tak jsme v sobotu hned zmokli po cestě do zoo a bylo po parádě. Takže teď bude foto až bude mřížka Citovat
drsnej márvin Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 petertn - tak to jde i přes přílohu a je to rychlejší fšem - Jinak se omlouvám, nekamenujte mě, to je bývalé auto, které mě sloužilo 7.5 roku bez jediné závady Foto nového zatím nemám. Mám ho necelé tř týdny a když sem ho teď v pátek naleštil, že si ho vyfotím, tak jsme v sobotu hned zmokli po cestě do zoo a bylo po parádě. Takže teď bude foto až bude mřížka Neskutečně se to začalo zasekávat , tak teď vpadám jak neumětel [upravil dne 6/5/08 drsnej márvin] Citovat
Jamesz Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 To márvin : Ta demontáž nárazníku by mě taky zajímala... To márvin : nechtělo by se ti pohrát?! Citovat
Jamesz Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Furt...známého s 2.0 jsem už odchytil, ale má základ takže tam ty opěrky vůbec nemá).... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.