Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A to som ešte bol medzitým v servise spýtať sa na ten môj zadný nárazník. Zase ma odbil, že o týždeň lebo majú obsadenú pec. Nabudúce sa ho spýtam pred všetkými rovno či chce úplatok. Veď to nie je možné za tri týždne nebyť schopný v značkovom servise nastriekať jeden nárazník. Ale tu to nepatrí.

Odesláno

AnoterOne, Petern - :super

Petern - já olepím i vertikály, piškvorky sice nehraju, ale mě se to tak líbí :P

nanux - síto už mám vybrané, je to rozměr tuším 100 x 25 cm, což je přebohatě a cenovka 180 peněz (mají to v různých barvách). O kus dále v dalším obchodě s doplňky co sem se díval měli jen hliník nelakovaný a chtěli za to čuňata 450 peněz.

Jamesz - jistota je jistota a každopádně jak už někdo psal když shodím nárazník tak aspoň vytahám listí a bordel, co je před chladičem :myslim

Odesláno
Původně zaslal: drsnej márvin

AnoterOne, Petern - :super

Petern - já olepím i vertikály, piškvorky sice nehraju, ale mě se to tak líbí :P

nanux - síto už mám vybrané, je to rozměr tuším 100 x 25 cm, což je přebohatě a cenovka 180 peněz (mají to v různých barvách). O kus dále v dalším obchodě s doplňky co sem se díval měli jen hliník nelakovaný a chtěli za to čuňata 450 peněz.

Jamesz - jistota je jistota a každopádně jak už někdo psal když shodím nárazník tak aspoň vytahám listí a bordel, co je před chladičem :myslim

Tak cakame na foto. Som zvedavy na tu mriezku. Nieco na tom asi bude. Ked tam vleti kamen velky ako orech...., radsej si ani nepredstavujem co by sa stalo.:bojim

Odesláno

Petertn - :mad::mad::mad:, nakonec sem asi poslední. Teď bude dlouhý víkend, tak nevím co dřív, jestli jet na ryby nebo se vyřádit na kole nebo si pohrát s autííí a nebo se raděj začít učit na zkoušky :myslim :myslim :myslim

Odesláno

to drsnej márvin: Mno tak to je parádní... Až se do toho pustíš, nezapomeň mít po ruce foťák a notes, aby jsi sem potom hodil nějaký ten manuálek ;)

Odesláno
Původně zaslal: drsnej márvin

Tak to teda nevím jak ???

Najprv nahraj fotku na nekaky server napr. obrazok.eu, tam ti vygeneruje adresu a tu vlozis.;)

lpdc1ejtvft2dqajzkgi.jpg

[upravil dne 6/5/08 petertn1]

Odesláno

petertn - tak to jde i pes přílohu a je to rychlejší :super

fšem - Jinak se omlouvám, nekamenujte mě, to je bývalé auto, které mě sloužilo 7.5 roku bez jediné závady :cool:

Foto nového zatím nemám. Mám ho necelé tř týdny a když sem ho teď v pátek naleštil, že si ho vyfotím, tak jsme v sobotu hned zmokli po cestě do zoo :grr a bylo po parádě. Takže teď bude foto až bude mřížka :papa

Odesláno

petertn - tak to jde i přes přílohu a je to rychlejší :super

fšem - Jinak se omlouvám, nekamenujte mě, to je bývalé auto, které mě sloužilo 7.5 roku bez jediné závady :cool:

Foto nového zatím nemám. Mám ho necelé tř týdny a když sem ho teď v pátek naleštil, že si ho vyfotím, tak jsme v sobotu hned zmokli po cestě do zoo :grr a bylo po parádě. Takže teď bude foto až bude mřížka :papa

Odesláno

petertn - tak to jde i přes přílohu a je to rychlejší :super

Neskutečně se to začalo zasekávat :grr, tak teď vpadám jak neumětel

[upravil dne 6/5/08 drsnej márvin]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...