stalmik Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Mr.Vain: a co do mého? 1.8 16V 81kW rok 1996?? Citovat
MrVain Odesláno 22. listopad 2007 Odesláno 22. listopad 2007 70Ah od výroby tak asi 72Ah:papa Citovat
Matuska Odesláno 22. listopad 2007 Odesláno 22. listopad 2007 Mám špatnou zkušenost s akumulátorem malých rozměrů s vyšší kapacitou. Většinou je to v pořádku, ale já jsem doplatil na to, že pod deskami nabyl prostor pro vysypaný materiál. Takže zčista jasna (bylo to v létě u moře) baterka neměla kapacitu ani pro odemčení auta. Dobíjení (3 dny) nepomohlo, musel jsem dát novou. Citovat
stalmik Odesláno 22. listopad 2007 Odesláno 22. listopad 2007 Původně zaslal: Matuska Mám špatnou zkušenost s akumulátorem malých rozměrů s vyšší kapacitou. Většinou je to v pořádku, ale já jsem doplatil na to, že pod deskami nabyl prostor pro vysypaný materiál. Takže zčista jasna (bylo to v létě u moře) baterka neměla kapacitu ani pro odemčení auta. Dobíjení (3 dny) nepomohlo, musel jsem dát novou. To je zajímavý poznatek Citovat
f3Rd@ Odesláno 22. listopad 2007 Odesláno 22. listopad 2007 Původně zaslal: rimmer nojo, nebylo by to krasne mit misto na takovou 180Ah baterku z nakladaku nebo traktoru , co sice vazi asi tak 40 kilo ale zas mas jistotu, ze stim nastartujes fakt za kazdeho pocasi v kazde situaci Jen to nejak potunit a nacpat do auta. No a nacpat ji rovnou do kufru, nebo uz tak hodne zatizeny predek by se z toho asi pos*al. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.