RychJ-1 Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Dneska si to tak nějak jedo do auto Kelly a když jsem tam přijel, chtěl zařadit zpátečku, udělalo to buch a zůstala tam jednička s tím, že nic jiného řadit nešlo.. Tak jsem odjel na jedničku cca 5km do servisu,kde se na to mají podívat, prý jsou to vypadlé táhla... Má s tím někdo zkušenost? Citovat
west Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Mě se to táké stalo na 106ce. na těch táhlech jsou takové pouzdra-klouby a ty časem odejdou:papa Citovat
RychJ-1 Odesláno 19. listopad 2007 Autor Odesláno 19. listopad 2007 :D:D To je fajn...Na to, že to má 80 000 najeto.... Jen škoda, že se mi to stalo kousek od baráku a ne třeba na dovolený... Citovat
Ticcino Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Nešla ani dvojka? Já bych ty táhla chápal tak, že jedno tahá osu X a druhé osu Y. Musím se podívat do chytré knížky... Jinak buď rád, že ti tam nezůstala třeba ta zpátečka. Nebo ještě lépe pětka. Jinak teď v mrazech se mi stávalo, že ze začátku jde řadit poněkud ztuha. Jestli je to ale v táhlech nebo až v převodovce to nevím. Citovat
sekaj Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: Ticcino Nešla ani dvojka? Já bych ty táhla chápal tak, že jedno tahá osu X a druhé osu Y. Musím se podívat do chytré knížky... Jinak buď rád, že ti tam nezůstala třeba ta zpátečka. Nebo ještě lépe pětka. Jinak teď v mrazech se mi stávalo, že ze začátku jde řadit poněkud ztuha. Jestli je to ale v táhlech nebo až v převodovce to nevím. To máš Ticcino znejvětší pravděpodobností pouze ztuhlej olej v převodovce.Po zahřátí to máš v pořádku ne? Citovat
west Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 oni se ale nemusej měnit třebe jenom vypadly:D u mě to už nešlo ja tam měl tehdy nalítáno nějakejch 180000km. Citovat
Yves Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 ja myslel ze 307 ma prevodovku ovladanou pres bovdeny a ne pres tahla Citovat
Ticcino Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Jo, stačí pár minut a už to řadí normálně. (i když u Tempry tam ty kvalty klapaly jedním prstíčkem, tady na to prstíček nestačí) Citovat
west Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 já musím dávat kvalty už oběma packama:D:D:Dpác já už to mám hodně unavený Citovat
RychJ-1 Odesláno 19. listopad 2007 Autor Odesláno 19. listopad 2007 Tak je pravda, jsou tam dva bovdeny a z toho jednoho vypadnul plartový kryt u motoru které ho drží natažené takže zůstalo vyset... Naštěstí ten kryt zůstal v motoru. Jinak bych musel kupovat nové bovdeny.. Jupííííííí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.