Hafity Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Ta pod neoznačená pod 8mičkou by mohla být žárová podložka, a ta 9ka by mohla být na seřizování tlaků, protože je uvnitř. Citovat
olda Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 A co zkusit napřed vyměnit jen přepadový hadičky,můžou být ztvrdlý a propouštět naftu na vstřik dolu,já měl taky mokrý vstřik v závitu a po výměně hadiček už nafta netekla. Citovat
Mikagen Odesláno 15. listopad 2007 Autor Odesláno 15. listopad 2007 Díky za radu-hned to zkusim - by jsi mi udělal radost :-) Citovat
vix Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 hele, jestli se nepletu, tak na 1.5 D (čili starou mechaniku) stojí jeden nový vstřikovač MOTORPAL snad 350,- Kč/ks, original BOSCH do 1000,- Kč/ks. Ideální by bylo, když je budeš měnit, nechat ty původní proklepnout na měřicí stolici (uvidíš, jak budou rozprašovat), dát nová těsnění (normálně se koupí v Peugeotu po 20,- Kč/ks) a přepadový hadičky. Shánět nějakej klump z vrakoviště (v případě vstřikovačů) se ti taky nemusí vyplatit Citovat
Mikagen Odesláno 16. listopad 2007 Autor Odesláno 16. listopad 2007 to: VIX Kdyby jsi věděl, kde sehnat vstřikovač Motorpal / 350Kč, tak bych byl rád za radu a hned bych ho koupila a neřešil bych to. Volal jsem do Peugeotu a 1500Kč+DPH a vrakárna 1000Kč-což mi přijde dost. Takže případně díky za info kde zakoupit Citovat
Hafity Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Stačí koupit jenom vlastní trysky za 350,-, jak píše VIX. Držáky trysek zůstanou staré. Někde, kde mají stolici na vstřiky seřídí tlaky. Pak montáž a tradáááá.... Citovat
Mikagen Odesláno 16. listopad 2007 Autor Odesláno 16. listopad 2007 A nemáte ješět někdo náhodou v elektronické podobě knyhu jak na to na P106-starý model - nebo na skenovaný??? Citovat
vix Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 A co zkusit zavolat třeba Vašendovi ? Volat do Peugeotu ohledně takto, už něco pamatujího vozíku, je trochu úsměvné. Myslím, že Vašenda to dokáže jak změřit, tak i vyměnit. Citovat
Mikagen Odesláno 19. listopad 2007 Autor Odesláno 19. listopad 2007 Nevím kdo mi to tu poradil,ale moc mu děkuji - vstřk jsem o víkendu vyčistil, usušil, abych přesně viděl zdroj netěsnosti a snad to vypadá pouze na spuchřelou hadičku- je to poslední vstřik, takže ta krátká zaslepená-odpoledne ji zajedu koupit do Peugeota a snad bude po problému :-) Přesto Vám všem děkuji za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.