Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ta pod neoznačená pod 8mičkou by mohla být žárová podložka, a ta 9ka by mohla být na seřizování tlaků, protože je uvnitř.

Odesláno

A co zkusit napřed vyměnit jen přepadový hadičky,můžou být ztvrdlý a propouštět naftu na vstřik dolu,já měl taky mokrý vstřik v závitu a po výměně hadiček už nafta netekla.:myslim

Odesláno

hele, jestli se nepletu, tak na 1.5 D (čili starou mechaniku) stojí jeden nový vstřikovač MOTORPAL snad 350,- Kč/ks, original BOSCH do 1000,- Kč/ks.

Ideální by bylo, když je budeš měnit, nechat ty původní proklepnout na měřicí stolici (uvidíš, jak budou rozprašovat), dát nová těsnění (normálně se koupí v Peugeotu po 20,- Kč/ks) a přepadový hadičky.

Shánět nějakej klump z vrakoviště (v případě vstřikovačů) se ti taky nemusí vyplatit

Odesláno

to: VIX

Kdyby jsi věděl, kde sehnat vstřikovač Motorpal / 350Kč, tak bych byl rád za radu a hned bych ho koupila a neřešil bych to.

Volal jsem do Peugeotu a 1500Kč+DPH a vrakárna 1000Kč-což mi přijde dost.

Takže případně díky za info kde zakoupit

Odesláno

Stačí koupit jenom vlastní trysky za 350,-, jak píše VIX. Držáky trysek zůstanou staré. Někde, kde mají stolici na vstřiky seřídí tlaky. Pak montáž a tradáááá....:papa

Odesláno

A co zkusit zavolat třeba Vašendovi ?

Volat do Peugeotu ohledně takto, už něco pamatujího vozíku, je trochu úsměvné. ;)

Myslím, že Vašenda to dokáže jak změřit, tak i vyměnit.

Odesláno

Nevím kdo mi to tu poradil,ale moc mu děkuji - vstřk jsem o víkendu vyčistil, usušil, abych přesně viděl zdroj netěsnosti a snad to vypadá pouze na spuchřelou hadičku- je to poslední vstřik, takže ta krátká zaslepená-odpoledne ji zajedu koupit do Peugeota a snad bude po problému :-)

Přesto Vám všem děkuji za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...