Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ja nevim ani jak to axialne lozisko vypada, ale zaujíma ma to, keby to vyslapavanie spojky stojaceho motora vazne nicilo to lozisko, hodne by to skratilo jeho zivotnost....:roll

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: Přema

Myslíš tím špičky vstřikovačů????? tak to ju ale jak já dal na test všechny 4 tak mi to napsalo u 2 špatná elektronika,takže celé nové a u 2 jse měnili jen ty špičky....

Jo, jen ty spicky. Pak odchazi ten elektromagnet, kterej ridi davku, to bude ta elektronika. :papa

Nechci tě strašit ale jsi jsi jistý že máš špatnou jen jednu špičku a že to bude lepší po jejich výměně???? já taky myslel že to bude jen jedna špička a dostal jsem pěkně ledovou sprchu při zjištění mé závady....

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Nechci tě strašit ale jsi jsi jistý že máš špatnou jen jednu špičku a že to bude lepší po jejich výměně???? já taky myslel že to bude jen jedna špička a dostal jsem pěkně ledovou sprchu při zjištění mé závady....

Uz byly venku a zkouseli se na nejaky tlakovy nadobe. Kazdopadne pocitam s vymenou vsech, pokud se to nezlepsi (ranni starty na 3 valce) tak budu setrit dal ;)

Odesláno
Původně zaslal: foxo

no ja nevim ani jak to axialne lozisko vypada, ale zaujíma ma to, keby to vyslapavanie spojky stojaceho motora vazne nicilo to lozisko, hodne by to skratilo jeho zivotnost....:roll

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: foxo

chcem sa este opytat: mam pri startovani stlacat spojku jak na starych skodovkach abych startéru ulahcil práci, alebo bez vyslapnuta spojky??? Lebo sem cital, ze je tam jakési axiálne lozisko, a ked sa netoci motor, teda aj se spojku, tak sa to strasne jebe... :myslim

Tak to ti uz nepovim, pze to nevim. Ja to delam, zvyk z autoskoly (ochcafka 1.9 tdi)

v navodu na citroex xsara picaso je privo uvedeno, ze se ma startovat se seslapnutou spojkou, a pokud si vzpominam, tak i kamarad co ma C4 pikacu rikal, ze bez seslapnuti spojky nenastartuje

Odesláno

no tak to budem vyslapovat radsej aj ja. Tato ma hyunday lantra, a tez bez vyslapnutej spojky to nejde nastartovat. Asi je tam nejaké cidlo alebo co. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...