Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ta 2,2hdi zas neni tak strašná,ja mam celkove 6,4l,posledni nadrz 6,0l. Nezavodim z kazde křižovatky ,ale kdyz se nekdo plete tak jde plyn klidne dolu a motor na3500-4000ot.Bezpecnost za nejake deci stojí. Ted jezdim pres 30km do prace ,tak to je ideal pro motor,staci se prohrat.Driv to bylo min km.

V 807 to bude brat rozhodne vic, a v automatu taky. To co pise "rimmer" je podle mych zjisteni z fora Citroen na 2,2hdi automat normal,ve 406 ten motor asi bere nejmin.

Odesláno

Nekde sem cital, ze ten comonreil nevydrzi tolko, co tdi, a ze hlavne vstryky po300tis uz su k ničemu, nech bys jezdil na nevym jaku super naftu. Jednoducho vic teho neznesu. Ale to sem nekde cital, takze to neni z mojej hlavy, tak ma neukamenujte, jestli to neni pravda. :)

Odesláno

Tak automat asi má větší spotřebu,já bych si ho teda nekoupil,odpadá ten pocit zařadit a podřadit.Ale docela by mne zajímalo,kolik papá 807 ve 2.0 či 2.2 litru..Ať vím do čeho jdu..

Odesláno
Původně zaslal: foxo

Nekde sem cital, ze ten comonreil nevydrzi tolko, co tdi, a ze hlavne vstryky po300tis uz su k ničemu, nech bys jezdil na nevym jaku super naftu. Jednoducho vic teho neznesu. Ale to sem nekde cital, takze to neni z mojej hlavy, tak ma neukamenujte, jestli to neni pravda. :)

No ja mam najeto 400 t. km a jeden kape to je pravda, ale za jak dlouho to najedes pri norm. jezdeni, hmm??? A udavana zivotnost je 180 t. km.

Odesláno

To je fakt,i kdyby měly vydržet 300 tisíc tak je to na normální ježdění dost.Já najezdim 15 až 20 tisíc ročně.Je fakt že honim 2 auta,jinak bych asi najezdil víc,ale stejně..

Odesláno

No snad me bude stacit vymena trysky coz je 2100,- ale chce je to menit vsechny, + prace takze neco okolo 10000,- najednou je to dost ale zase na druhou stranu na to co to ma najeto a nic jineho neodeslo (krom beznyh veci, spojka, naft. pumpa, regulator tlaku, olej, brzdy, filtry...) je to v podstate "nic"

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

No snad me bude stacit vymena trysky coz je 2100,- ale chce je to menit vsechny, + prace takze neco okolo 10000,- najednou je to dost ale zase na druhou stranu na to co to ma najeto a nic jineho neodeslo (krom beznyh veci, spojka, naft. pumpa, regulator tlaku, olej, brzdy, filtry...) je to v podstate "nic"

no ja nevim, ci je tak docela bezne menit spojku.... ale snad pri tech 300tis..... :myslim :myslim :myslim

Odesláno

kde ti udělají vstřikovače za 10000,- Kč ????? já je dělal za 21000,- a to měnili jen 2 a u 2 jen špičky.....:myslim:myslim

Odesláno

no ja nevim, ci je tak docela bezne menit spojku.... ale snad pri tech 300tis..... :myslim :myslim :myslim

Spojka odesla kdyz bylo na tachometru tusim 357 t. km (+ odmotano asi 60 - 80), spise se jen zadrelo lozisko. Oprava - 1400,- material - podle mne smesne. To ze to lozisko neni proste ono a ceka me vymena cely sady za 7500,- je vec druha. Jen si precti na kolika odchazej na 307 -ckach.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

kde ti udělají vstřikovače za 10000,- Kč ????? já je dělal za 21000,- a to měnili jen 2 a u 2 jen špičky.....:myslim:myslim

Myslel jsem tim vymenit akorat vsechny 4 trysky, nic vic. Rikam ze jedna stoji 2100,- tj. 8400,- + prace.

Odesláno
Původně zaslal: Placanek

Chce to každopádně měnit všechny.Píšeš o spojce,odešla ti lamela,ložisko,přítlačák...?Na kolika km.?

Jenom lozisko, jen to se menilo, rikam ale neni to ono, az odejde pujde pryc cela.

Odesláno

chcem sa este opytat: mam pri startovani stlacat spojku jak na starych skodovkach abych startéru ulahcil práci, alebo bez vyslapnuta spojky??? Lebo sem cital, ze je tam jakési axiálne lozisko, a ked sa netoci motor, teda aj se spojku, tak sa to strasne jebe... :myslim

Odesláno

Myslel jsem tim vymenit akorat vsechny 4 trysky, nic vic. Rikam ze jedna stoji 2100,- tj. 8400,- + prace.

Myslíš tím špičky vstřikovačů????? tak to ju ale jak já dal na test všechny 4 tak mi to napsalo u 2 špatná elektronika,takže celé nové a u 2 jse měnili jen ty špičky....

Odesláno

chcem sa este opytat: mam pri startovani stlacat spojku jak na starych skodovkach abych startéru ulahcil práci, alebo bez vyslapnuta spojky??? Lebo sem cital, ze je tam jakési axiálne lozisko, a ked sa netoci motor, teda aj se spojku, tak sa to strasne jebe... :myslim

Tak to ti uz nepovim, pze to nevim. Ja to delam, zvyk z autoskoly (ochcafka 1.9 tdi)

Odesláno

Myslíš tím špičky vstřikovačů????? tak to ju ale jak já dal na test všechny 4 tak mi to napsalo u 2 špatná elektronika,takže celé nové a u 2 jse měnili jen ty špičky....

Jo, jen ty spicky. Pak odchazi ten elektromagnet, kterej ridi davku, to bude ta elektronika. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...