Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz 1) nefunguje mi ostřikování skla-pojistky jsou ok - napadá Vás něco jiného než špatný motorek na nádržce ???

2) nefunguje mi rozmrazování zadního skla - při stisku je slyšitelné sepnutí relátka, ale vypínač nedrří a ihned vyskočí zpět (špatný čudlík???)

Nemáte někdo naskenovanou knížku jak na to na P106 do 96 ??? byl bych věčen mikagen@seznam.cz

Odesláno

ad 1- chybí kapalina v ostřikovačích:D:D:aut Ne, sranda.

Tak slyšíš ne, jestli běží ten motorek? Jinak jestli se ti tam něco dostalo, ucpala se dirka, vypadlá hadička si zkoušel?

Odesláno
:myslim Jasan - motorek právě vůbec neběží, je tam ale horší přístup, tak proto se ptám dopředu, než se tam budu vkrádat, jestli to nemůže být v ovladači nebo tak něco, voda tam je a dokonce už nemrznoucí :P
Odesláno

Prostě ti odešel motůrek (běžná závada) nebo ti uhnil nějakej kabel ...

Co se týká toho ohřívání skla, tak to vypadá spíš na nějakej kraťas, nebo něco:myslim

To by se dalo zjistit tím, že to tlačítko podržíš, aby nemohlo vyskočit - jenže je tu zase riziko, že tím něco odpálíš - v nejlepším případě jen pojistku :nevim

Rozumnější určitě bude to proměřit:roll

Odesláno

Ja to taky řešil teď. Měl sem motorek zality vodou a tudiž zadřeny a ve zkratu.. povolil těsnící okroužek okolo hřidelky motorku. dost blbe řešení.. na vrakači sem sehnal druhy a zatim jede :super. Pokuď maš podobnou zavadu, poznaš to podle toho, že ti trošičku pohasne kontrolka např.dobijeni, když cikneš na ostřikovač. Takdle poznáš že tam proud jde a nejspíš je to ve zkratu..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...