Medion Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Tak sem teď o víkendu zjistil že mi nejdou zadní mlhovky.žárovky sou OK,pojistky taky,nevíte čím by to mohlo být? Citovat
Medion Odesláno 4. listopad 2007 Autor Odesláno 4. listopad 2007 a jak poznám že je to přepínačem?a tím myslíš páčku jak se zapínaj mlhovky?a to relé je u pojistek že Citovat
lukyyn Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Mam 306 kombik 99 - prosel jsem vsechny pojistky-ok. Nevite nahodou, kt. postka/rele k mlhovkam prislusi ? Stahnul jsem nejakej oskenovanej navod k pouziti a pripada mi, ze ty pojistky nesouhlasej (volne pozice obsazene/obsazene volne). Take mi nejedou ostrikovace (ani jeden). Nemate prosim nejake schema elektriky/ rozmisteni pojistek ? dekuji lukyyn@centrum.cz Citovat
Fakir Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Původně zaslal: Medion a jak poznám že je to přepínačem? Propísknout měřákem. a tím myslíš páčku jak se zapínaj mlhovky? Tak tak. a to relé je u pojistek že To bohužel netuším, nemám 306ku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.