Stifler Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: wena99 to Pata - já bych š.... až bych kukal!!kozy kozy!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A není to náhodou: "Já bych š**** až bych Pukal"???? Citovat
wena99 Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 to stiffer - hele chape já se nemýlil!!!!! :P:P:P:Pted jsem na to koukal a já mám na dvd KUKAL:roker v pondělí Ti to potvrdí i Pe.Tr z Nerátek jsem mu to vypaloval Citovat
Holly Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 ...a ta druhá část hlášky je KOZY VOZY. Tenhle film je o mozek:D Já myslím, že normální člověk se na to může bez újmy podívat tak jednou za 10 let. Výborný pro masochisty, nebo jako výplach mozku. Nedávno mě přistihla žena jak se na to dívám a koukala se na mě nějak divně. Nejradši bych v tu chvíli zalez pod stůl:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. listopad 2007 Autor Odesláno 5. listopad 2007 Původně zaslal: Holly ...a ta druhá část hlášky je KOZY VOZY. Tenhle film je o mozek:D Já myslím, že normální člověk se na to může bez újmy podívat tak jednou za 10 let. Výborný pro masochisty, nebo jako výplach mozku. Nedávno mě přistihla žena jak se na to dívám a koukala se na mě nějak divně. Nejradši bych v tu chvíli zalez pod stůl:D 2Holly : jsem masochista :D:D jinak druhý uchylácký film ktery sleduji je Noc v Roxberry:D:D:D 2wena99 : mockrát děkuji Citovat
Béďa Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr jinak druhý uchylácký film ktery sleduji je Noc v Roxberry:D:D:D tak uz je jasny z ceho mas ten zaseklej krk.. Citovat
wena99 Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 to Pe.tr - nemáš zač:)joo NOC V ROXBERRY to je taky hustý:D:D:D!!!!!!!taky mám:D Citovat
Pata Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Pe.Tr jinak druhý uchylácký film ktery sleduji je Noc v Roxberry:D:D:D tak uz je jasny z ceho mas ten zaseklej krk.. Chlapi taky rozbijite okna? :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.