Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny zde přítomné.

Tak už i mě začala Pežotek pípat. A to dokonce ve dvojím provedení:

1) přibližně bzučák vyšší frekvence o délce jedné vteřiny - při stání, zatáhlé ručce, sešláplé spojce, zařazené zpátečce a otevřených prevých předních dveřích :) nikde se nic neobjevilo, nikde nic neblikalo :P a teď, co to mohlo být?

2) trojité pípnutí - při prudším brzdění mi auto třikrát píplo a tak jako v minulém odstavci nikde nic

V hledání jsem našel pouze "Jo trojité pípnutí v P307? Tak to je klasika, to je u toho auta normální..." což mě, přiznám se, moc neuspokojuje :)

BTW: a ještě si tu postesknu - v noci mi odnesli puklice, parchanti - jasně, byly to originál Peugeot, ale kdyby byly úplně nový, tak neřeknu, ale protože jsem nešikovný při prakování, byly odřený a polámaný, nechápu :roll a stejně se to někomu vyplatí...

Odesláno

1. pri zatiahnutej ručnej brzde za jazdy mne pípa 3x, potom ešte dáva zvuk. znamenie napr. keď sú kľúče v zapaľovaní a otvorím dvere vodiča, takže možno niečo podobné máš aj ty:myslim

2. 3x pípnutie ako popisuješ to bude asi to z tých "normálnych".:D

BTW: s puklicami máme tiež bohaté skúsenosti - teda presnejšie s ich nočným miznutím - žena 3x zo služ. aut /2x P307,1xFF II./, ja 1x P307 /druhú šancu im už asi nedám = leto elektrony, zima plecháče bez puklíc/ samozrejme, že všetko boli originály:grr:grr:grr pre zmenu minule mi zobrali anténu:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...