Dave_k Odesláno 1. listopad 2007 Odesláno 1. listopad 2007 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Dave_k Brzdy. Bagr. :papa:papa:papa:papa P.S. Stačí dobře hledat na tomto fóru. [upravil dne 31/10/07 Dave_k] Luxusní práce. Smekám.. Akorát, dají se nějak stáhnout do PC? Napiš mejla pošlu. Citovat
Laďa Odesláno 1. listopad 2007 Odesláno 1. listopad 2007 Všem co našli reklamy:papa:o:mrk:potlesk:potlesk:potlesk:papa:o:mrk:potlesk:potlesk:potlesk Perfektní práce. Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. listopad 2007 Autor Odesláno 1. listopad 2007 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Dave_k Brzdy. Bagr. :papa:papa:papa:papa P.S. Stačí dobře hledat na tomto fóru. [upravil dne 31/10/07 Dave_k] Luxusní práce. Smekám.. Akorát, dají se nějak stáhnout do PC? Napiš mejla pošlu. BoneDaddy@email.cz Dalo se tušit co? :D:D :D:aut [upravil dne 1.11.2007 BoneDaddy] Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. listopad 2007 Autor Odesláno 1. listopad 2007 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: MJSytic Mě se líbí tenhle clip Taky pěkný. Já si pamatoval pouze tamty dvě co sem uvedl. Pokud ještě někdo něco má tak sem s tím. Thx Btw: Co to je za písničku u té reklamy?? Už jsem to našel: M People- Search For The Hero. Kdyby měl někdo zájem, pošlu emailem. Na uklidnění do auta dobrá. Citovat
JaKoB Odesláno 1. listopad 2007 Odesláno 1. listopad 2007 Stačí dát :Uložit jako a máš to stažený do PC.myslím tím ten Bagr a Brzdy. Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. listopad 2007 Autor Odesláno 1. listopad 2007 Původně zaslal: JaKoB Stačí dát :Uložit jako a máš to stažený do PC.myslím tím ten Bagr a Brzdy. Mě to nešlo. Nemám stažené aktualizace toho Quicktime playeru nebo co to je a nechce se mě to stahovat. Citovat
JaKoB Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Pokud jsi to v tom Quicktime playeru přehrál tak pak stačilo na liště internetového prohlížeče (u mě Firofox) dát Uložit jako: Tak se ti to stáhne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.