Cacorka.S Odesláno 14. listopad 2007 Autor Odesláno 14. listopad 2007 Původně zaslal: kohlla Co dělat to je dobrá otázka. Ráno vstanu je mi blbě v krku bolí tak du k doktorovi a ejhle chřipajzna. Sem doma od rána a v podstatě se nudim a to mam bejt doma ještě tejden achjoo. jediný co mě těší že je venku ošklivo a že do clubu přibyla Cacorka.S. A teď otázka co delat??? Taky bych raději aby bylo pěkně no a přibyla jsem , absolvovala srazík a stihla se chytnout s nekuřákem jako kuřačka hihihi...sem toho stihla už dost né? Citovat
Guest servisman Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 no já mám ještě vzadu tažné tak si připočtu další 15 cm:D Citovat
kohlla Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: kohlla Co dělat to je dobrá otázka. Ráno vstanu je mi blbě v krku bolí tak du k doktorovi a ejhle chřipajzna. Sem doma od rána a v podstatě se nudim a to mam bejt doma ještě tejden achjoo. jediný co mě těší že je venku ošklivo a že do clubu přibyla Cacorka.S. A teď otázka co delat??? Taky bych raději aby bylo pěkně no a přibyla jsem , absolvovala srazík a stihla se chytnout s nekuřákem jako kuřačka hihihi...sem toho stihla už dost né? No brej nápad zajít si na cigaretku:potlesk Citovat
kohlla Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 Kuřáci a nekuřáci někdy je to boj na život a na smrt:super Citovat
Cacorka.S Odesláno 14. listopad 2007 Autor Odesláno 14. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi no já mám ještě vzadu tažné tak si připočtu další 15 cm:D Jo tažné, to máme na 406tce také, aspon se při parkování nikdo na tebe nenalepí.... Citovat
Cacorka.S Odesláno 14. listopad 2007 Autor Odesláno 14. listopad 2007 Původně zaslal: kohlla Kuřáci a nekuřáci někdy je to boj na život a na smrt:super Respektuji nekuřáky a nehulím jim pod nos.....ale začínají si vyskakovat příliš, mělo by to být o komunikaci a domluvě a né o nadávkách...holt sme každý jiný a bude ještě dlouho trvat, než se lidi naučí domluvit [upravil dne 14/11/07 Cacorka.S] Citovat
Cacorka.S Odesláno 14. listopad 2007 Autor Odesláno 14. listopad 2007 Původně zaslal: kohlla Celej život je o kompromisech Je to tak Citovat
p406b Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 v okrese UO jezdi HDI coupe takova sedozlata nebo tak neco,takovy seriozni pan (parkrat jsem ho videl u Lidlu,asi mu moc nezbylo po koupi:D) a parkuje aby mel vedle sebe volno,jinak by asi neotevrel dvere, to jsou plachty jak blazen:mrk Citovat
Cacorka.S Odesláno 19. listopad 2007 Autor Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: p406b v okrese UO jezdi HDI coupe takova sedozlata nebo tak neco,takovy seriozni pan (parkrat jsem ho videl u Lidlu,asi mu moc nezbylo po koupi:D) a parkuje aby mel vedle sebe volno,jinak by asi neotevrel dvere, to jsou plachty jak blazen:mrk nebo díky Lídlu ušetřil na coupé, ale stálo ho to asi mládí :D:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: p406b v okrese UO jezdi HDI coupe takova sedozlata nebo tak neco,takovy seriozni pan (parkrat jsem ho videl u Lidlu,asi mu moc nezbylo po koupi:D) a parkuje aby mel vedle sebe volno,jinak by asi neotevrel dvere, to jsou plachty jak blazen:mrk nebo díky Lídlu ušetřil na coupé, ale stálo ho to asi mládí :D:D:D:D no zas tak dlouho lidl v čr není Citovat
Cacorka.S Odesláno 19. listopad 2007 Autor Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: p406b v okrese UO jezdi HDI coupe takova sedozlata nebo tak neco,takovy seriozni pan (parkrat jsem ho videl u Lidlu,asi mu moc nezbylo po koupi:D) a parkuje aby mel vedle sebe volno,jinak by asi neotevrel dvere, to jsou plachty jak blazen:mrk nebo díky Lídlu ušetřil na coupé, ale stálo ho to asi mládí :D:D:D:D no zas tak dlouho lidl v čr není no Polsko není daleko, to je Lidl nadruhou :aut Citovat
Cacorka.S Odesláno 19. listopad 2007 Autor Odesláno 19. listopad 2007 Třeba se přihlásí do klubu a pak nám to sám prozradí Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Třeba se přihlásí do klubu a pak nám to sám prozradí a v profilu bude: zaměstnání : ředitel Lidl corporation Citovat
Cacorka.S Odesláno 19. listopad 2007 Autor Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Cacorka.S Třeba se přihlásí do klubu a pak nám to sám prozradí a v profilu bude: zaměstnání : ředitel Lidl corporation A joooooo....a zařídil, aby se tam platilo za igelitky a za to má to coupátko, a sme doma hihihi Citovat
p406b Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 ono tam neni tak plny parkoviste jak u tesca, tak tam mozna jezdi proto. tam by neotevrel dvere:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 19. listopad 2007 Autor Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: p406b ono tam neni tak plny parkoviste jak u tesca, tak tam mozna jezdi proto. tam by neotevrel dvere:D Když bude odmlouvat, pošleme ho zaparkovat do paláce Flora, tam je to teprv žůžo...Tesco je proti tomu ratejna hihi Citovat
Přema Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 No že bych zavedl novou sekci 406 break ?????????:D:D:D:D:D jinak musím pochválit coupéčko se mi moc líbí jak ve 406 tak i 407:super Citovat
Cacorka.S Odesláno 21. listopad 2007 Autor Odesláno 21. listopad 2007 Původně zaslal: Přema No že bych zavedl novou sekci 406 break ?????????:D:D:D:D:D jinak musím pochválit coupéčko se mi moc líbí jak ve 406 tak i 407:super Díky za pochvalu, jsem s ním opravdu mocinky spokojená. Citovat
Pata Odesláno 23. listopad 2007 Odesláno 23. listopad 2007 Cacorka.S: Zdravim, krasne kupatko koukam, ze se to tu pekne rozjelo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.