Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kohlla

Co dělat to je dobrá otázka. Ráno vstanu je mi blbě v krku bolí tak du k doktorovi a ejhle chřipajzna. Sem doma od rána a v podstatě se nudim a to mam bejt doma ještě tejden achjoo. jediný co mě těší že je venku ošklivo a že do clubu přibyla Cacorka.S. A teď otázka co delat???

Taky bych raději aby bylo pěkně

no a přibyla jsem , absolvovala srazík a stihla se chytnout s nekuřákem jako kuřačka hihihi...sem toho stihla už dost né?:D

Guest servisman
Odesláno

no já mám ještě vzadu tažné tak si připočtu další 15 cm:D

Odesláno
Původně zaslal: Cacorka.S

Co dělat to je dobrá otázka. Ráno vstanu je mi blbě v krku bolí tak du k doktorovi a ejhle chřipajzna. Sem doma od rána a v podstatě se nudim a to mam bejt doma ještě tejden achjoo. jediný co mě těší že je venku ošklivo a že do clubu přibyla Cacorka.S. A teď otázka co delat???

Taky bych raději aby bylo pěkně

no a přibyla jsem , absolvovala srazík a stihla se chytnout s nekuřákem jako kuřačka hihihi...sem toho stihla už dost né?:D

No brej nápad zajít si na cigaretku:potlesk

Odesláno

Kuřáci a nekuřáci někdy je to boj na život a na smrt:super

Respektuji nekuřáky a nehulím jim pod nos.....ale začínají si vyskakovat příliš, mělo by to být o komunikaci a domluvě a né o nadávkách...holt sme každý jiný a bude ještě dlouho trvat, než se lidi naučí domluvit

[upravil dne 14/11/07 Cacorka.S]

Odesláno

v okrese UO jezdi HDI coupe takova sedozlata nebo tak neco,takovy seriozni pan (parkrat jsem ho videl u Lidlu,asi mu moc nezbylo po koupi:D) a parkuje aby mel vedle sebe volno,jinak by asi neotevrel dvere, to jsou plachty jak blazen:mrk

Odesláno
Původně zaslal: p406b

v okrese UO jezdi HDI coupe takova sedozlata nebo tak neco,takovy seriozni pan (parkrat jsem ho videl u Lidlu,asi mu moc nezbylo po koupi:D) a parkuje aby mel vedle sebe volno,jinak by asi neotevrel dvere, to jsou plachty jak blazen:mrk

:D nebo díky Lídlu ušetřil na coupé, ale stálo ho to asi mládí :myslim:D:D:D:D:D

Odesláno

:D nebo díky Lídlu ušetřil na coupé, ale stálo ho to asi mládí :myslim:D:D:D:D:D

no zas tak dlouho lidl v čr není:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

no zas tak dlouho lidl v čr není:D

no Polsko není daleko, to je Lidl nadruhou :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Třeba se přihlásí do klubu a pak nám to sám prozradí ;)

a v profilu bude: zaměstnání : ředitel Lidl corporation :D

A joooooo....a zařídil, aby se tam platilo za igelitky a za to má to coupátko, a sme doma hihihi

Odesláno

ono tam neni tak plny parkoviste jak u tesca, tak tam mozna jezdi proto. tam by neotevrel dvere:D

Když bude odmlouvat, pošleme ho zaparkovat do paláce Flora, tam je to teprv žůžo...Tesco je proti tomu ratejna hihi

Odesláno
Původně zaslal: Přema

No že bych zavedl novou sekci 406 break ?????????:D:D:D:D:D:D jinak musím pochválit coupéčko se mi moc líbí jak ve 406 tak i 407:super

Díky za pochvalu, jsem s ním opravdu mocinky spokojená.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...