honza001 Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 Původně zaslal: r.dasylva Původně zaslal: honza001 Já mám 307 SW 2,0 HDi 79kw a mám ji asi 2 týdny. Velice mile mě překvapilo, že motor táhne už od cca 1200 - 1300 otáček. Mám ale jiný problém, ve vysokých otáčkách ztrácí výkon. Dnes jsem byl na měření výkonu a naměřili mi jen 60kw. Všechno ostatní je podle diagnostiky v pořádku (váha vzduch dává přes 1000 nějakých jednotek, přeplňování atd.). Měl už někdo podobný problém? Měl bych dotaz kde ti měřili výkon a zda-li na válcích? Dělali to na válcích, auto přivázali a dávali mu co proto. Dnes jsme měřená opakovali a zjistili výkon 77,5kw!!! Včera prý zapoměli připočíst nějký odpor těch válců a měl jsem studený motor. Nejsem odborník, takže to popisuji tak, jak jsem to viděl... A taky prý mám vyměnit vzduchový filtr, pak to bude 79kw... Citovat
r.dasylva Odesláno 29. listopad 2007 Odesláno 29. listopad 2007 Ještě prosím kde ti to dělali?.. Jsi ze Zábřehu - Ostrava? No ale jestli ti to měřili při studeném motoru, tak za prvé bych jim to nedovolil, případně bych je asi rovnou vyliskal.. No a nakonec hází výkonové čísla jak je napadne, no tak to je bomba. Citovat
honza001 Odesláno 1. prosinec 2007 Odesláno 1. prosinec 2007 Původně zaslal: r.dasylva Ještě prosím kde ti to dělali?.. Jsi ze Zábřehu - Ostrava? No ale jestli ti to měřili při studeném motoru, tak za prvé bych jim to nedovolil, případně bych je asi rovnou vyliskal.. No a nakonec hází výkonové čísla jak je napadne, no tak to je bomba. Jasně, dělali to na studeným motoru. Ne Ostrava Zábřeh, ale Zábřeh na Moravě u Šumperku.... Citovat
honza001 Odesláno 3. prosinec 2007 Odesláno 3. prosinec 2007 Původně zaslal: P607Olda Neříkej, snad ne v PASu? Jo, v PASu. Myslím, že tam na to mají celkem dobrý vybavení.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.