Přejít na obsah

svanovsky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    68
  • Registrace

O uživateli svanovsky

  • Datum narození 28.4.1980

svanovsky's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj, já mám P307 SW a najetých 135 tis. km. Levou stranu té sedačky tam už téměř nemám, navíc pokaždé když vysávám, mám pod sedačkou spoustu nadrobeného molitanu. Opravdu je to tím, jak člověk z auta vystupuje. U P307 SW je to dle mého celkově vyšší posed a když vystupuji opravdu přes ten kraj tak nějak přelízám že ho pokaždé zmáčknu, nebo skřípnu. Pokud by měl někdo typ, kde sehnat levně sedák, tak prosím o odkaz, chtěl bych to vyměnit a snad to chvilku vydrží
  2. svanovsky

    spojka

    Aha, tak to jo, já si nevšiml, že máš P406 a ne 307. Zkusím se na to ještě mrknout. Díky
  3. svanovsky

    spojka

    Ahoj a můžeš sem dát přesný odkaz ?? já totiž právě katalog MJ Auto procházím a jedinou odpovídající spojkovou sadu jsem našel prá za výše uvedenou cenu.
  4. svanovsky

    spojka

    Ok, kde ju zozeniem uz viem, ale kde sa da kupit za 12035,- ako pise lucascz??? Ahoj, já jsem nejlevněji našel tuto spojkovou sadu tady: http://katalog.mjauto.cz/index.phtml? - cena: 14.710 Kč s DPH. Levněji se mi to zatím bohužel napodařilo. Celkem vážně ale řeším, jestli to nezkusit přes vrakoviště.
  5. svanovsky

    spojka

    Může prosím někdo se zkušeností potvrdit, či se v tomto případě: http://www.auto-pilot.cz/ctyrdilna-spojkova-sada-valeo/pro-3092565.html jedná o tu správnou spojkovou sadu s JEDNOHMOTNÝM SETRVÁKEM ???
  6. Ahoj, poradí mi prosím někdo, jaké přesně žárovky patří do zadních světel u Peugeot 307 SW. Jedná se mi přesněji o žárovky, které svítí při zapnutých potkávačkách. Mělo by se jim říkat obrysová světla. Koupil jsem si žárovky podle původních, vyměnil v obou světlech a obě ty žárovky druhý den odešly - cca 3é minut po sobě. Předem díky za reakce.
  7. svanovsky

    Kryt řadící páky

    Mě se tean kryt vždycky vycvakne, když uklízím v autě a nějak víc zaberu za tu koženkovou manžetu. V tu ránu je kryt pryč a musím ho vracet.
  8. Ahoj. Mě to také dělá. Když jsem si toho všiml poprvé, tak jsem trošku bádal, ale stejně na nic nepřišel. Když jsem pak zjistil, že to dělá pokaždé, jen si to ne vždy všimnu, tak jsem to přestal řešit. Teď aspoň vím, že nejsem jedinej.
  9. svanovsky

    světla peugeot 307

    Ahoj, kde a co máš přesně objednaný ?? Tuhle variantu jsem taky řešil, ale nijak mě to nepřesvědčilo. Hlavně když vidím takto vybavené protijedoucí auto, vždycka nejdřív myslím, že to má puštěné mlhovky.
  10. svanovsky

    světla peugeot 307

    Tohle bych já teda rozhodně mít nemohl, jelikož už tuhle lištu manželka asi 3x urvala. Naštěstí je to přidělané tak, že si nic nestalo a šlo to lehce nacvaknout zpátky.
  11. svanovsky

    světla peugeot 307

    Asi myslí ty ledky dole v plastové liště pod nárazníkem
  12. svanovsky

    světla peugeot 307

    Ahoj. S žárovkami H7 v Peugeotu 307 mám problém stajně jako všichni ostatní. Koupil jsem i dražší se zvýšenou životností. Vydržely sice o poznání déle, ale určitě to nebylo jejich klasické maximum. Vážně uvažuji u nějakém řešení a tohle se mi docela líbí. Jen bych se chtěl zeptat, jak je to případě, že mě zastaví policajt a jak to děláte na technické ??? Předem díky za odpovědi. Marek
  13. Ahoj, nevím jestli je k tématu, jelikož jsem žádné vibrace při vyšších rychlostech nezaznamenal, ale když jedu po nějaké nové silni, kde auto nevibruje kvůli nerovnostem, tak slyším celkem znatelně, tak se rytmicky ozývá šustivý zvuk. Přesně reaguje na rychlost. Když jedu pomaleji, je frakvence nízká. Když zrychlím, tak se adekvátně zvedne i frekvence. Poprvé jsem si myslel, že je na některé pneumatice něco nalepé, tak jsem po zastavení všechny prohlédl a nikde nic. Když jsem přezul na zimní kola, tak po daném zvuku ani památky. Pečlivě jsem překontroloval všechna 4 letní kola a nic jsem na nich nenašel, ani nějak špatně sjetý vzorek. Může být onen pravidelný zvuk způsobený právě špatně vyváženým kolem ??? Máte někdo podobnou zkušenost ??
  14. svanovsky

    Dodelani tempomatu do 307

    Ahoj, no podle tvého popisu jsem se řídil a i přes ten odkaz jsem se dostal k popisu svého auta a přesně jak píšeš, mám tam uvedeno TEMPOMAT - bez regulátoru rychlosti. Když jsem si ale nechal v poskupinách zobrazit danou sestavu, tak tam sice páčka tempomatu byla, ale její číslo jsem neměl v tabulce s náhradními díly uvedeno. Co si o tom teď mám myslet ?? Jde mi dodělat tempomat, nebo ne ?
  15. svanovsky

    ZETOR 307SW 2.0HDi

    parkujem vonku, startujem do prace rano o 5:25 terajsie teploty ranne od -7 do -2. auto je za studena ako traktor, pocut kazdy ventilcek,kazdu hlupotinu...ale nic ine sa od toho neda ocakavat....to je normalne...stým nic neurobis.... pouzivat kvalitný olej a netocit ho hned za studena...nech si pomaly chrochta..... .....a ještě bych dodal kvalitní naftu ( ta se v ČR těžko schání) No, snažím se brát hlavně SHell V_Power Diesel. Snad je to o něco lepší, než to co je jinde. Taky zvažuji pořízení ADITIVA, které tu někdo celkem chvílil
×
×
  • Vytvořit...