vasek1 Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 Původně zaslal: vdacny no tak to si ma potesil, keby som to vedel skor, tak to je uz spravene.....predosly majitel ho daval do servisu a ti kokoti mu to lepili tavnou pistolou...... nechapem to preco, ked sa da ta koncovka rozoberat....... než to připojíš at víš správnej kód kterej tam byl naposledy natukanej!!!!!!!!jinak si pak připrav penízky na odkódování. Citovat
Ferry Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: vdacny no tak to si ma potesil, keby som to vedel skor, tak to je uz spravene.....predosly majitel ho daval do servisu a ti kokoti mu to lepili tavnou pistolou...... nechapem to preco, ked sa da ta koncovka rozoberat....... než to připojíš at víš správnej kód kterej tam byl naposledy natukanej!!!!!!!!jinak si pak připrav penízky na odkódování. napis nejaky podrobnejsi info k tomu jak se ti to nakonec podarilo odblokovat, kde a za kolik a jestli ti rekli proc ta klavesnice nekomunikovala s RJ Citovat
vasek1 Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 ahoj.Tak odblokování mě stálo 4000kč.Byli přerušené dva obvody pod palubovkou ,prý tam bylo něco připojeného co tam být nemělo.A přehrával program.Také je vtom odtah s jeho valníkem a autem k němu.Vzdálenost cirka 30km.Vše funguje jak má.Nekomunykovala řj s klávesnicí.Proto tam nešel zadat ten kód,když by jsi tam chtěl dávat jinou tak se to musí naprogramovat!!!!!!!!!VAROVÁNÍ!!!!!!!!jinak se to zablokuje.:) Citovat
Ferry Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 tak to jeste celkem slo, kdyz to bylo i s odtahem, a ten kod co ti puvodne zjistili byl teda dobrej a nebo spatnej ? to jsi nezjistil ? hlavne ze to jezdi Citovat
vasek1 Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 ten kod co ti puvodne zjistili byl teda dobrej a nebo spatnej ? to jsi nezjistil ? byl dobrej ale prostě jak to bylo mezi sebou přerušený tak to nekomunikovalo,protože to nevyslalo ten signál do řj.Tak vlastně svítili obě letky najednou.Ale co mě nejvíce mrzí,to že mi v Peugeotu řekli že si mám koupit novou řídící jednotku,místo toho aby mi to opravili levněji.Naštěstí jsem našel inzerát v novinách tak jsem tam zavolal a domluvil jsem se sním.I tu byl dvakrát předtím svým autem.Poprvé si odvezl klávesnici a potom klávesnici a řj.A když přijel potřetí tak tu měl i počítač!!!!to je pěkná mašinka!!!!! než to odtáhl k sobě domů!!! Tak si myslím že můžu jenom děkovat že existují ochotní lidé a hlavně že vědí jak to opravit. Citovat
Ferry Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 v autorizovanym servisu se s tim nikdo delat nebude, nemaj na to ani vybaveni ani cas, pro ne je samozrejme jednodussi a jistejsi objednat novou RJ Citovat
vasek1 Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 Původně zaslal: Ferry v autorizovanym servisu se s tim nikdo delat nebude, nemaj na to ani vybaveni ani cas, pro ne je samozrejme jednodussi a jistejsi objednat novou RJ a stejně bych vyhodil 20tisíc řj a byla chyba jinde asi by mi stejně peníze za to nevrátili.no jo to si říkaji pomoc v nouzi,ale spíš od peněz z peněženky,hold záleží jak kteří a záleží co ponich chceš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.