Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

K dnešnímu dnu přislíbili a nebo již potvrdili účast na 3.minisrazu:

Mefisto86

nemec.cb

stalmik

mareš

OK406

Fakir

M.a.R.i

Posílal jsem pozvání po SY nebo ICQ. Někdo se omluvil, někdo neodepsal vůbec.

Hlavně, aby vyšlo počasí. Snad budou na sobotu hlásit sluníčko + teplo;):myslim:D

Odesláno

co se týče mě dorazím spíše v odpoledních hodinách to znamená tak druhá hodina protože jsem v noci v práci a vrátim se ráno v 6 tak se budu potřebovat maličko vyspat.. Za volantem by to nebylo ideální :super

Odesláno
Původně zaslal: OK406

K dnešnímu dnu přislíbili a nebo již potvrdili účast na 3.minisrazu:

Mefisto86

nemec.cb

stalmik

mareš

OK406

Fakir

M.a.R.i

Posílal jsem pozvání po SY nebo ICQ. Někdo se omluvil, někdo neodepsal vůbec.

Hlavně, aby vyšlo počasí. Snad budou na sobotu hlásit sluníčko + teplo;):myslim:D

K dnešnímu dni přislíbili účast na minisrazu kromě Fakir (omluvil se) výše uvedení. Tak ať nám vyjde počasí a nálada;)

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

copak nálada ale to počasí:aut

Tak dneska pršelo ale má být v sobotu pěkně, tak se nechám překvapit. Jinak jsem dnes večer přijel a autíčko bylo moc špinavé, tak jsem jej po vyložení rodiny umyl a po zajetí do garáže vytřel do sucha jelenicí. A už vypadá pěkně;):super:)

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

no já osobně v 11 nedorazím.. Přijedu se podívat někdy nejdřív ve dvě ;) Ale stavím se :papa

To nevadí. Spojení na mě máš. Jinak to bude asi tak na 4-5 hodin. Uvidíme na místě a hlavně na počasí.

Odesláno

Do dnešní doby se nikdo neozval a ani nikdo nedal návrh na jiný čas začátku minisrazu, takže se sejdeme v 11.00hodin na parkovišti na obvyklém místě, kde se domluvíme na další činnosti. Svou účast potvrdili :

Mefisto86

nemec.cb

stalmik

mareš

OK406

M.a.R.i

Pokud bude někdo přijet dodatečně, tak bude vítán. Stačí, když mi zavolá na mobil (731805990) a já jej navedu, kde budeme. Všem účastníkům minisrazu přeji šťastnou cestu do Týna nad Vltavou a a pak i zpět a hlavně, aby se jim na 3.minisrazu líbilo. A taky, aby nám vyšlo počasí. :);)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...