Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vevnitr bude nejakej slus. Je ho treba najit, driv nez se opravi cesticky dratem! Jestli se pohybujes po Praze, tak se muzeme nekde srazit a pres veekend Ti to dam do cajku. Kdyz to nebude vyzadovat neco specialniho - to by pak trvalo dyl...

Odesláno

Ted se pohybuju pěšky :mad: a navíc 60km od Prahy. Jináč mi tam vyhořely relátky 2. První nějaký obyč v tý černý bedně u světla a pak tohle. Myslím si, že se do tý bedny dostala voda a vypálením tohohle relátka mi odešlo i to druhý. Je to jen doměnka, elektrika mi vůbec nic neříká:( To druhý je valeo 23 a když se na tu bednu kouknu ze zhora tak je to druhý relé od pravého blatníku.

Odesláno

Tak se to konečně hnulo, nějakej chlápek si řek 500,- za opravu dneska mu tam to relé vezu. Jinak tam žahnul proud po vypálení jinýho relé, na to jsem přišel v sobotu a ještě teď mě brní ruka :) Tak snad v pátek konečně pegiho protáhnu. Uvidim. Na vrakáči chtěli za jetý relé 2500,- ZLODĚJI!!!!!!!!:mad:

Odesláno

Deeper: nasere tě hodně, když ti řeknu, že to relé mám? Právě ho držím v ruce. Včera jsem hledal pro Hicse stmívač, a v krabici bylo i tohle relé. Nevím, kde se vzalo, ale asi z jediné benzínové 309-ky, kterou jsem rozebral na díly před dvěma lety... Takže sorry, netušil jsem, že tam je. Je od Bosche, ty vývody má stejně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...