oddie Odesláno 3. listopad 2003 Odesláno 3. listopad 2003 Jináč cena toho přepájení tak kilo, plus případné součástky. Za tři litry ti to přepájím i s dovozem domů... Citovat
Petr605 Odesláno 3. listopad 2003 Odesláno 3. listopad 2003 Vevnitr bude nejakej slus. Je ho treba najit, driv nez se opravi cesticky dratem! Jestli se pohybujes po Praze, tak se muzeme nekde srazit a pres veekend Ti to dam do cajku. Kdyz to nebude vyzadovat neco specialniho - to by pak trvalo dyl... Citovat
deeper Odesláno 3. listopad 2003 Autor Odesláno 3. listopad 2003 Ted se pohybuju pěšky a navíc 60km od Prahy. Jináč mi tam vyhořely relátky 2. První nějaký obyč v tý černý bedně u světla a pak tohle. Myslím si, že se do tý bedny dostala voda a vypálením tohohle relátka mi odešlo i to druhý. Je to jen doměnka, elektrika mi vůbec nic neříká To druhý je valeo 23 a když se na tu bednu kouknu ze zhora tak je to druhý relé od pravého blatníku. Citovat
Petr605 Odesláno 4. listopad 2003 Odesláno 4. listopad 2003 Skoda, rad se v takovejch vecech stouram :D Citovat
deeper Odesláno 6. listopad 2003 Autor Odesláno 6. listopad 2003 Já ti nebránim, klidně se zastav, ale ručim ti, že by jsi dostal z tý elektriky infarkt, jinak ani louny nejsou špatný ODKAZ Citovat
Petr605 Odesláno 6. listopad 2003 Odesláno 6. listopad 2003 To deeper: Ja proti Lounum nic nemam. Jen nemam kdy se tam nejak vypravit. Mohl jsi si vsimnout, ze taky nejsem z Prahy, jen tady delam. Citovat
deeper Odesláno 10. listopad 2003 Autor Odesláno 10. listopad 2003 Tak se to konečně hnulo, nějakej chlápek si řek 500,- za opravu dneska mu tam to relé vezu. Jinak tam žahnul proud po vypálení jinýho relé, na to jsem přišel v sobotu a ještě teď mě brní ruka Tak snad v pátek konečně pegiho protáhnu. Uvidim. Na vrakáči chtěli za jetý relé 2500,- ZLODĚJI!!!!!!!! Citovat
oddie Odesláno 11. listopad 2003 Odesláno 11. listopad 2003 Deeper: nasere tě hodně, když ti řeknu, že to relé mám? Právě ho držím v ruce. Včera jsem hledal pro Hicse stmívač, a v krabici bylo i tohle relé. Nevím, kde se vzalo, ale asi z jediné benzínové 309-ky, kterou jsem rozebral na díly před dvěma lety... Takže sorry, netušil jsem, že tam je. Je od Bosche, ty vývody má stejně. Citovat
deeper Odesláno 13. listopad 2003 Autor Odesláno 13. listopad 2003 Oddie: Kolik za něj chceš????????? Vezmu ho!!!!!!!!!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.