OK406 Odesláno 9. říjen 2007 Odesláno 9. říjen 2007 Já mám na své 406 ostřikovače světel. Nádobka je společná a má objem 9,5litrů. Bohužel nemám snímač hladiny kapaliny v ostřikovači. Jinak ostřikování předních světel funguje pouze při zapnutých světel. Páčku přitáhneš lehce k sobě a ostříkne se ti čelní sklo. Při větším stlačení jdou jak ostřikovače světel + čelní sklo. Ale většinou jdou najednou obě funkce. Spotřeba je vcelku velká. Každé světlo má dvě trysky. Pokud je málo kapaliny v nádobce, tak jde pouze ostřikovač čelního skla. Pokud by někdo měl snímač hladiny kapaliny v ostřikovači, tak bych měl zájem. Citovat
OK406 Odesláno 9. říjen 2007 Odesláno 9. říjen 2007 Původně zaslal: Y2K Priipadne by ste mi mohli povedat ktora poistka ich ovlada, mozno je chyba tam....dik Je to pojistka číslo 5 10A . Citovat
Y2K Odesláno 9. říjen 2007 Autor Odesláno 9. říjen 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Y2K Priipadne by ste mi mohli povedat ktora poistka ich ovlada, mozno je chyba tam....dik Je to pojistka číslo 5 10A . Dakujem za odpoved....ale este rozpis tych poistiek nemame? Citovat
OK406 Odesláno 9. říjen 2007 Odesláno 9. říjen 2007 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Y2K Priipadne by ste mi mohli povedat ktora poistka ich ovlada, mozno je chyba tam....dik Je to pojistka číslo 5 10A . Dakujem za odpoved....ale este rozpis tych poistiek nemame? Pojistky jsou TADY. Citovat
Volfino Odesláno 9. říjen 2007 Odesláno 9. říjen 2007 Zdravím! Netýká se to tedy ostřikovačů ale toho odkazu na nový svět peugeot.Teď nevim jestli jsem si to nevymyslel ale mam pocit že někdo někde na foru psal že se dá i zadat VIN a že se člověk dozví o autu co o něm Peugeot ví.Je to pravda jestli jo tak kde?Na výše uvedené adrese zaregistrován jsem ale kromě manuálů mi to jako běžnému uživateli zdá se k ničemu není. Díkes [upravil dne 10/10/07 Volfino] Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. říjen 2007 Odesláno 10. říjen 2007 Původně zaslal: Volfino Zdravím! Netýká se to tedy ostřikovačů ale toho odkazu na nový svět peugeot.Teď nevim jestli jsem si to nevymyslel ale mam pocit že někdo někde na foru psal že se dá i zadat VIN a že se člověk dozví o autu co o něm Peugeot ví.Je to pravda jestli jo tak kde?Na výše uvedené adrese zaregistrován jsem ale kromě manuálů mi to jako běžnému uživateli zdá se k ničemu není. Díkes [upravil dne 10/10/07 Volfino] kliknes na nahradni dily pak vlozis vin das ok a pak uz je to vse jen o tvem aute , treba charakteristika nebo ND i s cenikem Citovat
jenda.stanek Odesláno 10. říjen 2007 Odesláno 10. říjen 2007 Nemáte někdo návod jak vyřadit ostřikovače světel úplně? Spotřeba kapaliny je hrozná Citovat
jozefsv Odesláno 10. říjen 2007 Odesláno 10. říjen 2007 tak si na tu chvilu vypni svetla.to je najjednoduchsie.alebo odpojit motorcek Citovat
jozefsv Odesláno 10. říjen 2007 Odesláno 10. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Volfino Zdravím! Netýká se to tedy ostřikovačů ale toho odkazu na nový svět peugeot.Teď nevim jestli jsem si to nevymyslel ale mam pocit že někdo někde na foru psal že se dá i zadat VIN a že se člověk dozví o autu co o něm Peugeot ví.Je to pravda jestli jo tak kde?Na výše uvedené adrese zaregistrován jsem ale kromě manuálů mi to jako běžnému uživateli zdá se k ničemu není. Díkes [upravil dne 10/10/07 Volfino] kliknes na nahradni dily pak vlozis vin das ok a pak uz je to vse jen o tvem aute , treba charakteristika nebo ND i s cenikem tak neviem, ale napr. mne to ziadne schemy ani s dielmi ani s cennikmi neukaze.ked dam nahradne siely tak sa mi ukaze dalsia kolonka listy nahrad a tam mi vyhodi len cisla a ked nato kliknem tak su tam popisane len nezmysli comu vobec nerozumiem.ako dosiahnut aby mi vyhodilo podrobne nakresy s cennikmi.nemusim to mat predplatene? Citovat
Y2K Odesláno 15. říjen 2007 Autor Odesláno 15. říjen 2007 Tak kvapalina doliata a vsetko ide...som netusil ze to pracuje len na prud vody...inak ta spotreba naozaj enormna.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.