Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám na své 406 ostřikovače světel. Nádobka je společná a má objem 9,5litrů. Bohužel nemám snímač hladiny kapaliny v ostřikovači. Jinak ostřikování předních světel funguje pouze při zapnutých světel. Páčku přitáhneš lehce k sobě a ostříkne se ti čelní sklo. Při větším stlačení jdou jak ostřikovače světel + čelní sklo. Ale většinou jdou najednou obě funkce. Spotřeba je vcelku velká. Každé světlo má dvě trysky. Pokud je málo kapaliny v nádobce, tak jde pouze ostřikovač čelního skla.

Pokud by někdo měl snímač hladiny kapaliny v ostřikovači, tak bych měl zájem.

post-0-14109596670563_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Y2K

Priipadne by ste mi mohli povedat ktora poistka ich ovlada, mozno je chyba tam....dik

Je to pojistka číslo 5 10A .

Dakujem za odpoved....ale este rozpis tych poistiek nemame?

Odesláno

Původně zaslal: OK406

Priipadne by ste mi mohli povedat ktora poistka ich ovlada, mozno je chyba tam....dik

Je to pojistka číslo 5 10A .

Dakujem za odpoved....ale este rozpis tych poistiek nemame?

Pojistky jsou TADY.

Odesláno

Zdravím!

Netýká se to tedy ostřikovačů ale toho odkazu na nový svět peugeot.Teď nevim jestli jsem si to nevymyslel ale mam pocit že někdo někde na foru psal že se dá i zadat VIN a že se člověk dozví o autu co o něm Peugeot ví.Je to pravda jestli jo tak kde?Na výše uvedené adrese zaregistrován jsem ale kromě manuálů mi to jako běžnému uživateli zdá se k ničemu není.

Díkes

[upravil dne 10/10/07 Volfino]

Odesláno
Původně zaslal: Volfino

Zdravím!

Netýká se to tedy ostřikovačů ale toho odkazu na nový svět peugeot.Teď nevim jestli jsem si to nevymyslel ale mam pocit že někdo někde na foru psal že se dá i zadat VIN a že se člověk dozví o autu co o něm Peugeot ví.Je to pravda jestli jo tak kde?Na výše uvedené adrese zaregistrován jsem ale kromě manuálů mi to jako běžnému uživateli zdá se k ničemu není.

Díkes

kliknes na nahradni dily pak vlozis vin das ok a pak uz je to vse jen o tvem aute , treba charakteristika nebo ND i s cenikem

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Volfino

Zdravím!

Díkes

kliknes na nahradni dily pak vlozis vin das ok a pak uz je to vse jen o tvem aute , treba charakteristika nebo ND i s cenikem

tak neviem, ale napr. mne to ziadne schemy ani s dielmi ani s cennikmi neukaze.ked dam nahradne siely tak sa mi ukaze dalsia kolonka listy nahrad a tam mi vyhodi len cisla a ked nato kliknem tak su tam popisane len nezmysli comu vobec nerozumiem.ako dosiahnut aby mi vyhodilo podrobne nakresy s cennikmi.nemusim to mat predplatene?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...